100% органични продукти.Без ГМО и ХМФОт чиста цвеклова захар–всички минерали

...
100% органични продукти.Без ГМО и ХМФОт чиста цвеклова захар–всички минерали
Коментари Харесай

Какви са предимствата на Босненската храна за пчели на Коник Арома ЕООД


100% органични артикули.

Без ГМО и ХМФ

От чиста цвеклова захар всички минерали и витамини от цвеклото пренесени в храната !

Белтъка е от биологично чист соев протеин произвеждане на ИРЕКС.

Ензимно инвертирана захар .

Подходяща за целогодишно поддържане.

Мека текстура- елементарно се приема от пчелите !

Не се рони.

Пчелите я обожават- основана е по усета на пчелите !

Стимулира отводките и пчелата майка- мощни фамилии !

Дава единствено чиста сила.

Не натоварва пчелата да работи върху храната- работи за пчеларя !

В комфортни опаковки подобаващи за всеки пчелар.

Не се разваля- няма химикали !

Захароза при сиропа, разградена до 1.3%- няма отражение в меда !

Пчелите взимат от храната единствено колкото им е нужно- икономично !

Това са единствено част от преимуществата на храната, само че с цел да останем скромни, ние ще кажем, че избора е на пчеличките. Когато знаеш какво търси една пчела в природата е елементарно да го събереш за нея в един артикул, като нашата храна и да и го поднесеш.

По този метод им оказваме помощ да останат:

Живи

Силни

Здрави

Работоспособни



 

КОЯ ХРАНА ЗА ПЧЕЛИ ДА ИЗБЕРЕМ ОТ ПРОДУКТИТЕ НА КОНИК АРОМА ?

Нашия отговор е, че която и храна за пчели да изберете никога няма да сбъркате, само че най-добре е да се съобразите с това от какво имат потребност пчелите. Например, когато започва пролетния сезон е по-добре да подхраните пчелите с богата на протеин/белтък/ храна, като протеиновата и херба про пита . Това ще Ви обезпечи добър старт на сезона ше подбудите бързо фамилиите и най-важно, майката пчела.

Ако фамилиите са слаби и боледуват можете да изберете тимо про и херба про пита, с цел да си гарантирате здрави пчели със мощен имунитет. Тимо про пита и Херба про пита са по едно и също време храна за пчели и натурален имуностимулатор против заболявания и паразити по пчелите. Богати са естествени антиоксиданти, минерали, витамини и билки.

За късно есенния и зимния интервал можете да изберете Стимулативната пита. Тя е доста добре уравновесена храна и ше обезпечи на пчелите нужните хранителни ресурси с цел да изкарат зимата.

През пролетния и летния сезон подхранвайте с Херба инверт и Тимо инверт , това и ензимно инвертиран захарен сироп с билки и витамини. С течната храна за пчели 

ще давате на пчелите постоянно свежа сила в най-изтощителния за тях интервал, а те ше Ви се отблагодарят с богат рандеман на мед, несъмнено.

Придържайки се към нашите рекомендации ще намалите риска от загуба на пчелни

фамилии до най-малко и ще си гарантирате увеличение добива на мед.



КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНАТА ЗА ПЧЕЛИ ?

Храната за пчели съставлява бива твърда/пастообразна/ и течна/инвертиран захарен сироп/. Твърдата храна съставлява примес от захар и вода, най-често наподобяваща паста, само че постоянно се среща и в изцяло твърдо положение, което зависи от марката на храната и производителя. Във високия клас храни, като този на Коник Арома ЕООД с изключение на захар и вода в храната се съдържат също по този начин и билки, соев протеин, етерични масла, минерали, витамини и инвертиран захарен сироп.



Течната храна за пчели е инвертирания захарен сироп, който е примес от захар и вода и е инвертиран по ензимен път или с киселини и разнообразни типове инвертази. Ние бихме могли да Ви предложим Херба инверт и Тимо инверт , което съставлява ензимно инвертиран захарен сироп с 1.3 % остатъчна захароза с добавени билки и естествен тимол. Нашия сироп се предлага в 5 литрови бутилки с тегло от 6 килограма  по 4 броя в кашон.

Нашият опит и направените биологични изследвания демонстрират, че пчелите избират и по-лесно усвояват храната за пчели, в която има прибавен инвертиран захарен сироп и е с по-мека текстура.



Отделно всички добавки в храната, като минерали, витамини и билки оказват удобно влияние върху развиването на пчелните фамилии, тъй като са точно подбрани, като е взето поради природата на пчелата. Всичко това е планувано и добавено в нашите храни с цел да помогнем на пчелите да оцелеят допустимо най-дълго, както и да са допустимо най-работоспособни, което от своя страна оказва удобно влияние при медосбора.



 

Коник Арома ЕООД

+359 884 085 199

www.konikaroma.com

[email protected]

https://www.konikaroma.com/kategoria/hrana-za-pcheli/

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашат
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР