100 лв. ще си плащат от своите мизерни доходи инвалидите

...
100 лв. ще си плащат от своите мизерни доходи инвалидите
Коментари Харесай

100 лв. отнемат от парите на инвалидите с асистент, въпреки еврофинансирането

100 лева ще си заплащат от своите мизерни приходи инвалидите с повече от 95% неработоспособност, в случай че желаят да продължат да употребяват финансираната от Европейския съюз услуга Асистент. Социални чиновници към този момент обикалят болните и преди всичко възрастни хора с нещастни приходи, с цел да ги рекетират сами да подпишат авансово единодушие за това.

По неизвестно чие умно предложение страната, която вади едновременно 3 млрд.лв. за некомплектовани нови самолети, хвали се с 3,2 милиарда лева остатък и тегли ПОЛОВИН МИЛИАРД ЗАЕМИ ЗА 10 ДНИ, ще икономисва от 1 септември точно от инвалидите и не по-малко мизерстващите им асистенти.

Нормативният документ още е предложение. Напомняме, че в нарушаване на закона, общественото министерство не изплаща на всички инвалиди с над 95% увреждания оптималните помощи за непозната помощ. Повечето получават не 198, а малко над 100 лева на месец. Години наред хора, които да се грижат за най-онеправданите членове на обществото, получават минималната месечна работна заплата, с цел да правят благородната активност.

В голямата си част асистентите са хора, изгубили работа няколко години преди пенсия, младежи, които не могат да си намерят работа или пенсионери с близки до минималната помощ на месец. Всичко това се финансира от Европейския съюз и въпреки и тромаво системата работи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР