100 лева глоба ще трябва да заплати млада дама, която

...
100 лева глоба ще трябва да заплати млада дама, която
Коментари Харесай

Ученичка рита полицаи в слабините, нарече ги смешници

100 лв. санкция ще би трябвало да заплати млада дама, която преди месец си спретнала цялостен цирк с служители на реда в пловдивския регион " Южен ", заяви Plovdiv24.bg.

Момичето, което към момента върви на учебно заведение, било спряно зад кормилото на малко фиатче, отказало да показа документи, а след това се нахвърлило да рита униформените в слабините. Не дала прошка и на патрулката, която също изяла няколко ритника. Всичко това било гарнирано с псувни и обиди.

Екшънът се разиграл малко след 3,00 часа през нощта на 8 септември. Тогава двама униформени от Първо районно управление (на МВР) спрели за инспекция фиата, който управлявало момичето. Поискали ѝ шофьорската брошура за инспекция, а тя дала отговор, че няма такава – декларирала, че нямало да кара повече, а зад кормилото щял да седне нейният другар, който бил на пасажерското място.

Ченгетата тръгнали към патрулката. В този миг момичето се обърнало към единия еднообразен с думите " Какво ме гледаш бе, палячо, доста ли ти е занимателно? “. Служителите под пагон незабавно се върнали към фиата и поискали персоналната карта на нарушителката, на което тя дала отговор: " Какви сте вие бе, че да ви представям персонална карта? “.

Последвало предписание по отношение на момичето да слезе от автомобила. Тя го направила и незабавно изритала единия от униформените в слабините. Въпреки молбите на служителите на реда, тя продължавала да рита и тях, и патрулката, която била паркирана в съседство. Наложило се да ѝ слагат белезници.

Момичето било закарано в Първо районно управление (на МВР), където ѝ съставили акт по указа за битка с дребното безчинство. По-късно тя била изправена пред съда.

Магистратите взели поради обстоятелството, че момичето е малолетно и към момента върви на учебно заведение. Това говорело за обществена незрялост и липса на житейски опит, младежка импулсивност и за човек, който към момента търси мястото си в живота. Тъй като имала чисто правосъдно минало и съжалила за стореното, наказването ѝ е единствено 100 лв. санкция. Решението предстои на обжалване и митинг пред Окръжния съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР