100 калории се изяждат много лесно, малко по-трудно се изгарят.

...
100 калории се изяждат много лесно, малко по-трудно се изгарят.
Коментари Харесай

Няколко начина да изгорим 100 калории

100 калории се изяждат доста елементарно, малко по-трудно се изгарят. Затова пък има тези лесни способи да изразходваме изядените калории, без потребност от екипировка.

100 калории дневно няма да ни дадат тялото на Бела Хадид. Но пък в случай че всеки ден изхабяваме по толкоз, можем и да влезем в тези дънки, които желаеме от толкоз от дълго време.

Когато преследваме мечтаната фигура, всичко, което можем да създадем в допълнение, прави разлика. За да отслабваме, би трябвало да си осигурим калориен недостиг – да изхабяваме повече сила, в сравнение с консумираме.

Ето няколко ексцентрични и лесни метода да изхабим калориите, без да има потребност даже да обличате спортния чеп. 

 Няколко метода да изгорим 100 калории

Разходка

Французойките споделят, че това е единственото упражнение, което би трябвало да вършим, с цел да поддържаме фигура. Тяхната формула е два пъти дневно по 20 минути ходене.

Ако и това ви се коства прекалено много, то положителните вести са, че 100 калории можете да изгорите и единствено с 15 минути ходене. Най-често хората изхабяват по 7 калории на минута разходка.

Качване на стълби

За сходно време нанагорнище на стълби можем да изгорим същото количество. Само 10 минути циркулиране по етажите, ще свърши работа, с цел да достигнем лимита, който поставихме.

Сготви вечерята

Приятна мисъл е да знаеш, че до момента в който приготвиш храната си, можеш да изгориш калориите, които ще погълнеш. За 35 минути рязане на артикули, изхабяваш 100-те от тях.

Танцувай фламенко

Казват, че когато танцуваш си по-щастлив. Ако е по този начин, ужасно, тъй като за 15 минути развлечение ще изгориш калориите, които искаш.

Прави секс

Това е обичан метод на всички да вършим кардио. 23 минути от приятното развлечение ще ни изгори 100 калории.

А вие кой метод да отслабвате ще си изберете?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР