10 януари е съпоставим по важност с 10 ноември. А

...
10 януари е съпоставим по важност с 10 ноември. А
Коментари Харесай

Бакърджиев за Костов: Когато някой те е предал, няма какво да му кажеш

" 10 януари е сравним по значимост с 10 ноември. А тези, които споделят, че нищо не се е трансформирало, нищо не виждат от това, което е сега в България ".

Това съобщи в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS някогашният вицепремиер Евгений Бакърджиев.

" Всички, които искахме народна власт и смяна в България, ни изринаха от властта. На 10 ноември заварихме една банкрутирала страна, Българска комунистическа партия банкрутира България. Хора, които нямаха нищо общо със Съюз на демократичните сили сложиха етикета на нашето ръководство. Всичко, което беше направено от държавното управление на Костов, беше залепено на Съюз на демократичните сили ", изясни Бакърджиев.

Той сложи и няколко въпроса.

" Защо хората не попитаха какво стана за приватизацията? Кой и на кого продаде банките, курортите и кое държавно управление? Никой нищо не споделя за всеобщата приватизация, всички олигарси, които в този момент са подсъдими, тогава станаха милионери и милиардери. Трябва да се направи списък в Агенцията за приватизация ", счита някогашният политик.

Според него доста предприятия са били продадени по време на държавното управление на Симеон Сакскобурготски. А отсам поражда въпросът какво е останало като държавна благосъстоятелност и какъв брой са фондовете, които не престават да съществуват?

" Когато някой те е излъгал и те е предал не искаш да му кажеш нищо ", сподели Бакърджиев на въпрос за Иван Костов.

Евгений Бакърджиев напълно скоро ще издаде книга с обстоятелства за годините на Прехода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР