10 ваучера по 100 лева очакват участниците в бягането на

...
10 ваучера по 100 лева очакват участниците в бягането на
Коментари Харесай

ЧЕЗ Електро осигурява подарък за всеки, регистрирал се за електронна фактура по време на RUN GREEN

10 ваучера по 100 лв. чакат участниците в бягането на 5 км, а всяко дете, пробягало дистанцията от 2 км, ще получи раничка

По самодейност на „ ЧЕЗ Електро България “ АД, тази събота – 14 юли, обичайното 5-километрово тичане, проведено от 5kmrun.bg в Южния парк в София, ще бъде под мотото „ Run Green “. Събитието ще даде старт на акцията „ Зареждаме Ви с сила “. Кампанията е част от прилаганата от „ ЧЕЗ Електро България “ АД дълготрайна тактика за корпоративна и обществена отговорност, чиито съществени цели са опазването и грижата за околната среда и енергийната успеваемост.

Целта на Run Green е да разпространява потреблението на електронната фактура, като комфортен и сигурен, съвременен метод за приемане на месечните сметки, който дава и опция за персонален принос към запазване на естествената среда.

По време на събитието, от 08:30 ч. до 11:30 ч., всеки ще има опция да съобщи безплатните електронни услуги, които „ ЧЕЗ Електро България “ АД предлага на своите клиенти – електронна фактура и смс-известяване и ще получи специфичен еко-подарък.

За участниците в Run Green Дружеството обезпечава 10 ваучера по 100 лв., както и премия за всеки втори, пробягал дистанцията от 5 км. Всяко дете, пробягало дистанцията от 2 км, ще получи подарък раничка.

Броят на участниците в Run Green ще дефинира броя на дърветата, които „ ЧЕЗ Електро България “ АД ще закупи и благодарение на доброволци – чиновници на ЧЕЗ и жители, ще засади през есента на територията на паркове и обитаеми места в Западна България.

Регистрацията за присъединяване в бягането е безвъзмездна и може да се направи на уеб страницата на 5kmrun.bg - http://5kmrun.bg/reg_form.php или през специфичния фейсбук профил на самодейността RUN GREEN.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР