10-тото юбилейно издание на най-престижния международен конкурс за омъжени дами

...
10-тото юбилейно издание на най-престижния международен конкурс за омъжени дами
Коментари Харесай

Банско ще бъде домакин на Международния конкурс за омъжени дами „Мисис Планет 2019“

10-тото юбилейно издание на най-престижния интернационален конкурс за омъжени дами „ Мисис Планет “ се организира в зимната ски столица на Балканите Банско. Организатор е Агенция „ Интерсаунд “ с партньорството на Община Банско. Това оповестиха от пресцентъра на Община Банско.

За форума ще дойдат дами от Европа, Азия, Латинска Америка, Африка. Наситена едноседмична стратегия предшества финала: разглеждане на района и забележителностите му, както и конференции, свързани с реализацията на дамата в актуалния свят, модерно шоу и изявление с интернационалното жури.

Финалът на състезанието ще протече в няколко тура:

Вълнуващо начало на състезанието с церемониал на нациите, където всяка участничка, облечена в народен костюм, показва себе си и своята страна на фона на националния байрак.

Второто дефиле е обвързвано с екологичната задача на състезанието „ Зелена планета “. Атрактивно шоу на гения изненадва с невероятни певици, танцьорки, художнички – всяка по своему друга и забавна.

За край и награждаване участничките се появяват в страхотни вечерни тоалети на дизайнери от своите страни.

„ Мисис Планет “ е един интернационален конгрес, който събира омъжени дами от целия свят с концепцията за другарство и показване на международната просвета и способства за популяризирането на България като туристическа дестинация. Финалът ще бъде на 7 ноември в Посетителски информативен център от 18:00 часа
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР