10-то издание на DevReach – водещата международна конференция за разработчици

...
10-то издание на DevReach – водещата международна конференция за разработчици
Коментари Харесай

10-та международна конференция за разработчици DevReach ще се проведе през ноември


 10-то издание на DevReach – водещата интернационална конференция за разработчици в Централна и Източна Европа – ще се организира на 13 и 14 ноември в кино Арена Младост в София. Целта на събитието е да показа най-новите трендове в технологиите за разработка на програмен продукт и да помогне на разработчиците да развият своите умения. Тазгодишното издание ще включва две откриващи сесии и над 36 механически презентации с фокус върху.NET и JavaScript създаването за основаване на приложенията. Основните тематики ще бъдат кои са най-новите технологии за уеб, десктоп и мобилни приложения, както и са последните трендове в облачните калкулации, изкуствения разсъдък, разширената и виртуалната действителност и други Сред лектори на DevReach тази година ще бъдат: Джеф Страус, механически съветник, WWT Крис Клъдж, старши разработчик, Tretton 37 Айшегюл Юнит, старши Angular инженер, Narwhal Technologies Джеръми Лайкнес, Dev Advocate, Microsoft Симона Котън, Dev Advocate, Microsoft Джим Холмс, изпълнителен съветник, Guidepost Джонатан Милс, разработчик на артикули, Epiq Дейвид Ортинау, старши програмен управител, Microsoft Регистрацията за събитието е към този момент отворена, като до 5 септември всички искащи да вземат участие могат да употребяват отстъпка от постоянната цена на билетите. DevReach ще се организира с поддръжката на Milestone Systems Bulgaria и SmartIT, а уредник на събитието е Progress.

10-то издание на DevReach – водещата интернационална конференция за разработчици в Централна и Източна Европа – ще се организира на 13 и 14 ноември в кино Арена Младост в София. Целта на събитието е да показа най-новите трендове в технологиите за основаване на програмен продукт и да помогне на разработчиците да развият своите умения.

Тазгодишното издание ще включва две откриващи сесии и над 36 механически презентации с фокус върху.NET и JavaScript създаването за основаване на приложенията. Основните тематики ще бъдат кои са най-новите технологии за уеб, десктоп и мобилни приложения, както и кои са последните трендове в облачните калкулации, изкуствения разсъдък, разширената и виртуалната действителност и други

Сред лектори на DevReach тази година ще бъдат:

Джеф Страус, механически съветник, WWT

Крис Клъдж, старши разработчик, Tretton 37

Айшегюл Юнит, старши Angular инженер, Narwhal Technologies

Джеръми Лайкнес, Dev Advocate, Microsoft

Симона Котън, Dev Advocate, Microsoft

Джим Холмс, изпълнителен съветник, Guidepost

Джонатан Милс, разработчик на артикули, Epiq

Дейвид Ортинау, старши програмен управител, Microsoft

Регистрацията за събитието е към този момент отворена, като до 5 септември всички искащи да вземат участие могат да употребяват отстъпка от постоянната цена на билетите. DevReach ще се организира с поддръжката на Milestone Systems Bulgaria и SmartIT, а уредник на събитието е Progress.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР