10-ти рожден ден ще отбележи детският и младежки културен форум

...
10-ти рожден ден ще отбележи детският и младежки културен форум
Коментари Харесай

„Най-сладкият ден” събира малки и големи в Морската градина

10-ти рожден ден ще означи детският и юношески културен конгрес „ Най-сладкият ден “ на 25-ти май, оповестиха уредниците. За задачата е готова богата стратегия с доста изненади.

Събитието, което ще се организира от 10.00 до 20.00 ч. пред централния вход на Морската градина, сплотява работилници за приложно творчество, уъркшопове, в които дребните гости ще вземат участие в състезания, надпревари с предметни награди и лакомства. Както всяка година ще има доста балони, дегустации на сладоледи, торти, сладкиши, бонбони, надяждане с шоколадови шишчета.

Програмата на целодневния концерт е изпъстрена с песни и танци, демонстрации по айкидо, вокални осъществявания на млади поп и джаз гении, национална музика, рок банди, класическа китара, оперни осъществявания, състезателен рокендрол, хип хоп и стрийт денс. В рамките на събитието обичайно се организират две томболи, за които са обезпечени доста награди, сред които - ваучери за летни лагери, разходка с корабче, просветителни енциклопедии, раници, топки, играчки и училищен принадлежности.

Събитието се провежда в партньорство с Община Варна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР