10-сантиметровите токчета са запазена марка за суетната Цветанка Ризова, която

...
10-сантиметровите токчета са запазена марка за суетната Цветанка Ризова, която
Коментари Харесай

Цветанка Ризова окуця заради високите токчета

10-сантиметровите токчета са запазена марка за суетната Цветанка Ризова , която не обува маратонки даже през почивните дни, видя HotArena.

Заради ниския си растеж и нежната фигура журналистката е привикнала да устоя по 12 часа на ден, качена на убийствени токове.

Няколко пъти водещата на „ Лице в лице ” претърпявала случай поради токчетата си. Неотдавна по този начин си изкълчила крайници, че като по знамение не го счупила. 54-годишната журналистка имала проблеми с едната си капачка, а след серия от прегледи лекарите изрично й забранили да се качва на високи обувки.

Въпреки че куцала, тя продължавала да носи обичаните си чепици. Дори мразовитите температури не били в положение да я принудят да слезе от елегантните си кокили. „ Никога не сме я виждали с равни обувки “, споделят сътрудници на тв водещата.

За сметка на това журналистката не е захласната от скъпите маркови придобивки, за каквито част от колежките й пръскат огромните си заплати. Водещата постоянно е засичана да мери тоалети и обувки в дребните магазинчета на национални цени, ситуирани наоколо до постройката на Би Ти Ви, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР