10 са спряганите за смяна полицейски шефове, съобщиха запознати.Според тях

...
10 са спряганите за смяна полицейски шефове, съобщиха запознати.Според тях
Коментари Харесай

Спрягат за смяна 10 шефове на ОД МВР-та

10 са спряганите за промяна полицейски шефове, оповестиха осведомени.

Според тях става дума за шефовете на регионалните дирекции на полицията в Бургас, Варна, Добрич, Габрово, Ловеч, Плевен, Смолян, Пазарджик, Благоевград и Търговище.

И до момента в който едни приказват за чистка, служители на реда разясняват, че за разлика от други, министър Калин Стоянов е изчакал 2 месеца, с цел да види с кои шефове може да работи и с кои не.

По-рано стана ясно, че регионалните шефове са били извикани на среща в постройката на ул. " 6-ти септември ” тази заран. На нея им е препоръчано да освободят постовете си и да ги преназначат на други позиции.

Досега министърът не бе правил доста промени. Той назначи шеф на ГДБОП, само че постът бе незает, защото преди да стане министър точно Стоянов бе антимафиот номер 1. Промяна имаше и в управлението на Столична дирекция на вътрешните работи откакто Калоян Милтенов самичък напусна. Така на стола застана Любомир Николов. Милтенов пък към този момент е зам. шеф на Националната полиция на мястото на Борислав Муеров, който оглави Автомобилната администрация.

Стоянов обаче смени шефа на полицията в Кюстендил и изиска и получи оставката на Васил Костадинов, който оглавяваше полицията в Пловдив, припомня " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР