10% от севернокорейците са жертва на съвременно робство, показва доклад,

...
10% от севернокорейците са жертва на съвременно робство, показва доклад,
Коментари Харесай

10% от севернокорейците са жертва на съвременно робство

10% от севернокорейците са жертва на модерно иго , демонстрира отчет, представен от ДПА.

Според международния показател за робството, оповестен от австралийската фондация " Уолк фри ", КНДР на Ким Чен-ун е на първо място в света по повод налагане на насилствен труд.

Като част от изследването откривателите са интервюирали 50 души , които са избягали от КНДР. Те описват за наложителен и неплатен " публичен труд " за възрастни и деца.

Смята се, че Пхенян разчита на насилствен труд в миннодобивната промишленост , в това число посредством мрежа от затворнически лагери. Правителството също употребява хора от по-ниска класа за работа в мини - роля, която постоянно се предава от потомство на потомство.

Еритрея, Бурунди, Централноафриканската република и Афганистан са измежду първите 10 страни, демонстрира анализът на фондацията, в който се пресмятат равнищата на насилствен труд, дългово иго, насилствен брак, иго и практики като иго, и трафик на хора.

В Съединени американски щати, Австралия, Англия, Франция, Германия и Холандия е по-високо равнището на модерно иго от предполаганото досега, само че тези страни подхващат най-вече дейности за битка с робството.

В откритията се показват два основни фактора за актуалното иго: репресивните режими и споровете.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР