10 нелегални имигранти са били задържани в четвъртък в Бургас.

...
10 нелегални имигранти са били задържани в четвъртък в Бургас.
Коментари Харесай

След гонка: Гранични полицаи задържаха бус с нелегални имигранти

10 незаконни имигранти са били арестувани в четвъртък в Бургас. До ареста им се е стигнало след гонене на микробуса, който ги е транспортирал, оповестяват от „ Гранична полиция “.

Граничен полицейски наряд от ГПУ-Царево подал сигнал за прекъсване със стоп палка на микробуса в региона на местността Караагач. Шофьорът не се подчинил на полицейското предписание.

В региона на град Черноморец, на път Е87, различен граничен полицейски наряд от ГПУ-Бургас още веднъж направил опит да ревизира транспортното средство, само че лидерът още веднъж не се подчинил.

Граничните служители на реда последвали автомобила и го спрели на бул. „ Тодор Александров “ в регионалния град. В него те разкрили 10 противозаконни имигранти.

Чужденците са без документи за идентичност, декларирали, че са от Сирия. Шофьорът е 26-годишен немски жител, роден в Туркменистан.

Водачът на буса и противозаконните имигранти са арестувани. Образувано е бързо произвеждане в ГПУ-Бургас.

Шофьорът е притеглен като обвинен по за нелегално подкрепяне на чужденци за секване на държавната граница. С прокурорско разпореждане той е арестуван за период до 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР