10 млрд. ще бъдат достатъчни, за да се преодолее тази

...
10 млрд. ще бъдат достатъчни, за да се преодолее тази
Коментари Харесай

Експерт: 10 млрд. ще бъдат достатъчни, за да се преодолее кризата в икономиката

10 милиарда ще бъдат задоволителни, с цел да се преодолее тази рецесия. Все отново имаме опита на Китай - страна, която е влезнала и е излязла от обстановката. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV финансистът Емил Хърсев, разяснявайки настоящата икономическа конюнктура в страната поради рецесията с COVID-19.
Ние би трябвало да се погрижим на първо място за възобновяване на потенциала на българската стопанска система. Големият въпрос е какъв брой време ще продължи това състояние, сподели още специалистът.
По думите му концепцията е да има едни общи условия на кредитната институция и надлежно банките ще работят по един уеднаквен метод, който да е явен за всички кредитополучатели. Не е най-хубавото нещо да се тегли заем по време на рецесия, само че си мисля, че след рецесията ще имаме едни положителни общи условия в Европейски Съюз, изрази вяра Емил Хърсев.
Аз не бих обърнал спестяванията си в други валути, тъй като левът е обезпечетен. Не е моментът да хукнеш да купуваш жилища и други недвижимости, счита финансистът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР