10 минути преди края на работното време на деловодството на

...
10 минути преди края на работното време на деловодството на
Коментари Харесай

Инфарктните разговори при Борисов приключиха! 10 минути преди деловодството на НС да хлопне кепенцата се разбра, че...

10 минути преди края на работното време на деловодството на Народното събрание не е подадено проекторешение на Министерски съвет за структурни и лични промени на държавното управление „ Борисов “ 3. Това съобщи БГНЕС. 

След 8 часа разискване в Министерски съвет от дребната коалиция мълчат.  Заседанието на Обединените патриоти или така наречен дребна коалиция е завършило, по неофициална информация.  До този миг решението на съдружните сътрудници е обгърнато в безмълвие и неизясненост. 

Единствено Волен Сидеров, който излезе пръв от постройката на Министерския съвет, където се организира първо среща с премиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, а по-късно среща на водачите на Обединени патриоти, бе пресрещнат от чакащи на студа публицисти и съобщи, че министър председателят ще дефинира дали ще има и кой ще е вицепремиер на мястото на Валери Симеонов. „ Аз съм просто народен представител “, извини се Сидеров.  В отсъствието на Сидеров другите двама водачи Красимир Каракачанов и Валери Симонов най-вероятно не са стигнали до единодушие и единна позиция по оставката на Симеонов като вицепремиер. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР