10-метрова елха с над 5000 лампички ще създава коледно настроение

...
10-метрова елха с над 5000 лампички ще създава коледно настроение
Коментари Харесай

10-метрова елха с над 5000 лампички грейва в Асеновград на 7 декември


10-метрова елха с над 5000 лампички ще основава коледно въодушевление в центъра на Асеновград, където ще бъде ритуално запалена на 7 декември (четвъртък) в 17.30 часа на площад „ Академик Николай Хайтов ”.

Пред постройката на Община Асеновград жителите още веднъж ще се радват на светещия шадраван, еленчетата и коледното кълбо пред туристическия център. Празничната декорация из града е с актуализирани светещи орнаменти по електрическите стълбове на основните улици и бул. „ България ”, а коледно въодушевление ще има и по кръговите кръстовища, на които са сложени тематични светещи съоръжения. Тази година коледният базар ще посреща жителите и гостите на града на площада пред постройката на полицията до декоративния надпис „ АСЕН♥ВГРАД ”. Белобрадият дъртак ще забавлява деца и възрастни, като ще събира писмата с стремежи на най-малките.  4pl4005-asenovgrad-1

Коледната стратегия на Община Асеновград тази година е изпъстрена с концерти, изложения, училищен осъществявания и благотворителни начинания. Ще бъдат връчени и обичайните награди за щедрост и разгласен състезател № 1на годината. Поп звездата Михаела Маринова ще бъде специфичен посетител в Асеновград за празниците, а точно на Нова година на площад „ Академик Николай Хайтов ” ще се вихрят музикантите от оркестър „ Калофер ”, а за положителното въодушевление на всички градската администрация обезпечава новогодишна наздравица със станимашки мавруд и празнични илюминации.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР