10-месечно бебе е било откарано в болница по спешност, след

...
10-месечно бебе е било откарано в болница по спешност, след
Коментари Харесай

10-месечно бебе е в критично състояние, след като мъж стреля по него

10-месечно бебе е било откарано в болница по неотложност, откакто мъж е стрелял по него. Инцидентът се е случил в град Фресно в щата Калифорния по време на рожден ден.

Според близки до полицията източници повода 23-годишният стрелец да опита да убие бебето е тъй като майката - 18-годишно момиче - не е показала интерес към въпросния юноша, който непрекъснато флиртувал с нея по време на празненството.

Когато решила да си потегля от събитието, на което е участвало, момчето я подгонило и тогава младата жена бързо се качила в колата на неин другар. Но още преди автомобилът да успее да потегли, мъжът е извадил револвера и е стрелял три пъти, улучвайки телцето на 10-годишното бебе, оповестиха международните медии.

По-късно младежът самичък се е предал в полицията, заявявайки, че не съжалява за стореното. Не е ясно дали е бил под въздействието на алкохол или опиати по време на стрелбата, само че от полицията във Фресно разкриха, че това е вторият сходен случай, осъществен от него. За благополучие при първия случай никой не е потърпевш.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР