10 лунен ден от 15:28 часа на 21 юли до

...
10 лунен ден от 15:28 часа на 21 юли до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 21 юли 2018 година

10 лунен ден от 15:28 часа на 21 юли до 16:30 часа на 22 юли

Ден за деен отдих.

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Добре би било в случай че заобикаляме всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясним линията на своя живот, и подсилване на дома и фамилията.

Днес ще сме цялостни с вътрешна сила и мощ, ще можем да се оправим с всичките си отговорности и задължения, които са останали малко на назад във времето през тези дни. Чак ще се учудим на себе си, на цялата си воля, храброст, риск и целенасоченост към всичките тематики, които до момента са седели на назад във времето. Изобилие от активност, ще имаме потребност да изразходим непотребната сила, и да я насочим в вярната посока.

Нека не се тормозим, в случай че на моменти почувстваме едно голямо напрежение вътре в себе си. Може да ни обземат мощно наситени страсти, които мъчно да направляваме. Не се плашете, това няма да е за непрекъснато, всичко ще отмине. Затова, дано да не се вглъбяваме прекомерно надълбоко в това наше положение, и да не обръщаме внимание на някои мощни усеща, които ще се мъчат да надделеят.

Очаква ни един удобен и сполучлив ден, който ще ни даде своите резултати рано или късно. Така че, да се възползваме оптимално. Да съберем своите сили, тъй като това е един от дребното удобни дни, които ни остават през този месец.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Уязвими са половите органи, допустимо е обострянето на хемороиди и на запек.

Да не се вършат интервенции на дебело черво и полови органи, в случай че не е неотложно.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР