10 лунен ден от 15:18 часа на 17 октомври до

...
10 лунен ден от 15:18 часа на 17 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 17 октомври 2018 година

10 лунен ден от 15:18 часа на 17 октомври до 15:56 часа на 18 октомври

Ден за деен отдих. Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията. Хубаво е да се стартира строителство на нов дом. Не бива да сте алчен и лекомислен.

Създавайте – основният лозунг през днешния ден!

Началото на деня ще бъде под въздействието на леки и позитивни страсти, ще желаеме да почувстваме хармонията и приятната конюнктура към нас.

Следобедните часове ще се усещат много интензивно и ще бъдат доста разнообразни и променливи. Ще имате възприятие за една голяма смяна вътре в себе си. Ще ви обземат мощно наситени страсти, които мъчно ще контролирате на моменти!

В същото време ще усещате и едно вдъхновяващо и новаторско въздействие, което ще ви даде опция за едни прелестни новаторски хрумвания, и мисли. Ако до момента не сте намирали решения на ваши значими въпроси и проблеми, то през днешния ден може да ги намерите.

Ден на нововъведение, доста хрумвания и доста разнообразни възгледи и пътища!

Това е едно прелестно време за всевъзможни духовни практики, медитации, творчество, лекуване, демонстрация на обич и състрадателност.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Днес, вие ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прелестен миг и не го изпускайте. Сега ви се е паднал този късмет, и тази смяна, която би трябвало да изкорени всичко остаряло и излишно от вашия живот. Това ще е новия ви път, новия ви метод на живот, който ще даде мног,о в позитивен аспект.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания.

Отлично време за водни процедри, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР