10 лунен ден до 16;33 часа на 25 майДен за

...
10 лунен ден до 16;33 часа на 25 майДен за
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 25 май 2018г.

10 лунен ден до 16;33 часа на 25 май

Ден за деен отдих!

Протичането на виталните сили в човешкия организъм се усилват, силите могат да се проявят като мощен поток. Тези сили би трябвало да се насочат към подсилване на връзките в фамилията, възстановяване на дома.

В 10-ти лунен ден е неприемливо у дома да се демонстрират негативни страсти. Избягвайте всевъзможни спорове с роднините. Препоръчва се медитация над личната карма, кармата на рода, за да си изясните линията на своя живот, подсилване на дома, фамилията. Не бива да сте алчен и лекомислен.

Създавайте – основният лозунг на деня.

И през днешния ден енергетиката ще се характеризира със същата сила като през вчерашния ден – дипломатичност, мощно въздействие върху връзките. Но, като цяло, в избрани моменти, изключително към вечерта, можем да усетим неистови пристрастености и стремежи за надзор във всяка една обстановка, изключително в партньорските връзки.

Като цяло, нещата към нас могат да бъдат доста по-различни разнородни, да има по-голямо придвижване, многообразие и променливи събития.

Напрегнатите обстановки като че ли отминаха, само че вътрешното ни положение няма да е толкоз хармонично и уравновесено, колкото и да се стремим и колкото и да ни се желае.

Ако знаем, какво тъкмо желаем, нещата могат да се случат в удобен вид за нас.

Сънищата рядко се сбъдват, макар че са ярки, цветни и приятни.

Уязвима е ендокринната система, кожата и бъбреците. Да не се вършат никакви операции на кожата. Благоприятно е за вадене на зъби, за лекуване на уши и пластични интервенции.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

ivelina_vip6 (at) yahoo.com, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР