10 книги с илюстрациите на Любен Зидаров в изложбата в

...
10 книги с илюстрациите на Любен Зидаров в изложбата в
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

10 книги с илюстрациите на Любен Зидаров в изложбата в изложба София прес. С " Дивата патица " - стартират министър председателите на Камерна сцена в Народния спектакъл. „ Любов сред редовете ”. АCТ фестивал за свободен спектакъл.

Срещата с неговите герои постоянно е празник - и в книжните пространства и в галериите. Сега се събират дружно - 10 книги с илюстрациите на Любен Зидаров в изложбата в изложба София прес. --Три са премиерни - --Принцът и просякът на Марк Твен; Подир сенките на облаците на Яворов и неотдавна издадените в Китай Андерсенови приказки.

С Дивата патица " - стартират министър председателите на Камерна сцена в Народния спектакъл.
Крис Шарков слага фамозната пиеса на Ибсен, писана преди технологиите да завладяват дневния ред. Фотографите и фотосите играят основна роля, като предусещане за снимането като сурогат на живота. Сблъсъкът сред илюзиите и действителността стартира след едно завръщане. Неподозирани фамилни секрети на две фамилии, излъчени в три генерации ще се разкрият, с тежестта на излъчените грехове и прочувствени лабиринти.

Да открием любовта сред редовете., с изложбата в Градската градина в София. След оспорван конкурс журито избра 18 произведения на млади фотографи с забавен и непредвиден взор върху тематиката „ Любов сред редовете ”. Най-много гласове е събрала фотографията на Гергана Курукювлиева „ Лейди и скитникът “.

Интересно музикално начало на АКТ фестивал за свободен спектакъл. Les Animaux Sauvages откриха феста или както се описват- „ три недодялани артистични сродни души, които се събират през 2014г. като една електро/минимал увейв/пост-пък същина “. Премиера ще направи спектакълът на Гергана Димитрова - Мовименто - Вариации. В него гласовете на пет авторки с друга народност, език и креативен ползи се преплитат, допълват, пресичат.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР