10 кг канабис и 2 ел. везни са иззети от

...
10 кг канабис и 2 ел. везни са иззети от
Коментари Харесай

10 кг канабис са намерени при проверка в Монтана

10 кг канабис и 2 ел. везни са конфискувани от чиновници на районно управление (на МВР) - Лом и районно управление (на МВР) - Монтана при профилирани полицейски . Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. На 10 февруари 2020 година след сигнали са осъществени п роверки на товарен автомобил в с. Якимово, лек автомобил в с. Расово и апартамент в ж.к. " Пъстрина " в гр. Монтана.

От 20-годишен пасажер в товарната кола те иззели кутия, съдържаща 12.22 г марихуана . От джоба на якето на 50-годишен пасажер в лекия автомобил - 2 кутии с общо 32,71 г канабис последвало и претършуване в жилището на 50-годишния, където са открити още 9,2 кг трева.

Същия ден, след получена информация, чиновници на районно управление (на МВР) Монтана направили инспекция в различен апартамент в регионалния град и в парцел в с. Бъзовец, населявани от 31-годишен гражданин. На адресите са открити общо 639 г от същата дрога и 2 ел. везни. Т римата мъже са арестувани в полицейските арести . По случаите са формирани досъдебни производства.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР