10 и 11 юни са датите, на които популярният финансов

...
10 и 11 юни са датите, на които популярният финансов
Коментари Харесай

Седмица до 11-тото издание на Шумът на парите 2020

10 и 11 юни са датите, на които известният финансов конгрес Шумът на парите ще събере специалисти от водещи компании, които да показват настоящите трендове в разнообразни области от стопанската система. За първи път събитието ще се организира онлайн и искащите да чуят първи по какъв начин и къде да насочат своите вложения и ръководството на парите си ще проследят онлайн полемиките във Фейсбук, YouTube и на Profit.bg.

Традиционно мениджъри и експерти от най-големите компании в страната ще бъдат част от икономическия барометър със запазена марка Шумът на парите.

В рaмките на два дни повече от 40 лектора ще проведат полемики в границите на 6 панела: Лични финанси, На пазар през 2020 година и Двигатели на растежа на 10 юни (сряда) и Банки, Образование и Недвижими парцели на 11 юни (четвъртък).

Световната пандемия сложи някои браншове на бизнеса пред нови провокации, до момента в който други, като да вземем за пример онлайн търговията, откриха нови благоприятни условия. Кои са най-засегнатите браншове и можем ли да извлечем изгоди от икономическата рецесия – ще проследим с специалистите единствено след седмица.

„ Шумът на парите “ построи своето име като събитие за хора с висока финансова просвета и полемиките изпълваха потенциала за присъстващи в залата. Затова и тази година модернизираме формата и ще бъдем онлайн онлайн. Вярваме, че по този начин още повече хора ще имат достъп до специалистите в залата и ще дадем публичност на икономическите процеси в страната “, разяснява Кристиян Костов от Profit.bg, уредник на Шумът на парите.

Шумът на парите 2020 се реализира с поддръжката на Обединена Българска банка, Алкомет, eMAG, Opel, Димитър Маджаров, Сирма Солюшънс, Пощенска банка, Капман и MTF SOFIA, Уникредит Булбанк, Mastercard, Българска банка за развиване, Amundi, А1 България, SuperCredit, TBI Банк, Индустриален Холдинг България, Paraflow и HP.

Организационен сътрудник на събитието е организацията за PR и маркетингови услуги Well Done.

Повече информация можете да откриете тук, както и във Фейсбук.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР