10-годишното момче, което бе затиснато от тежка гума на фитнес

...
10-годишното момче, което бе затиснато от тежка гума на фитнес
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на детето, което беше смазано от гума във Велико Търново

10-годишното момче, което бе затиснато от тежка гума на фитнес площадка в търновски парк, се възвръща. Детето е изведено от реанимацията и е в хирургичното поделение, в положително положение, оповестиха от регионалната болница.

Инцидентът стана на 17 юли вечерта, до момента в който група хлапета опитвали да вдигнат тракторна гума, употребена за силови извършения на площадката за стрийт фитнес.

При рисковата игра гумата се стоварила върху едно от децата. То бе откарано в търновската болница в сериозно положение, с раздран черен дроб и солиден кръвоизлив в корема. Лекарите избавиха живота му със незабавна интервенция.

"Черният дроб е с доста положителни регенеративни качества, също така децата се възвръщат по-бързо, ще се оправи ", сподели на сутринта след случая шефката на реанимацията доктор Сибила Маринова, съобщи Българска национална телевизия.

Оказа се, че потърпевшото дете е било в болничното заведение и през предходната година, откакто получило комоцио при рухване от колело. Социалните ревизират фамилията на детето, а по случая е формирано следствие за причиняване на междинна телесна щета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР