10-годишната музикантка Нанди Бушел предизвика на музикален дуел фронтменът на

...
10-годишната музикантка Нанди Бушел предизвика на музикален дуел фронтменът на
Коментари Харесай

10-годишна предизвика Дейв Грол от Foo Fighters и Nirvanа на битка с барабани

10-годишната музикантка Нанди Бушел провокира на музикален двубой фронтменът на американска рок група Foo Fighters – Дейвид Грол, който е и най-дълго задържалият се барабанист на емблематичната гръндж тайфа.

Макар да е на нежна възраст, Нанди има впечатляващи музикални умения, като свири освен на барабани, само че и на китара. Каналът й в youtube се радва на необятна известност, а в последното си видео тя извършва песента Everlong на Foo Fighters. Там насочва и своето предизвикателство към Грол. В описанието пък прибавя, че мечтае някой ден да има опцията да свири с групата му.
               
on Aug 17, 2020 at 10:47am PDT

 

51-годишният рок  прие предизвикването и отговори на Нанди с видео в обществените мрежи, в което свири същата ария.

„ Хей, Хей, Нанди Бушел! Приемам предизвикването. Не съм свирил тези песни от доста време, благодаря за вдъхновението! Твой ред! Твоят другар в рок музиката, Дейв “, написа той.  

Поясни и че не е свирил партията на барабаните от годината, в която шлагерът Everlong е публикуван – 1997 година В отговор той сложи и задача на младата барабанистка да научи Dead End Friends на рок групата Them Crooked Vultures, където Дейвид също е барабанист.

Младата музикална вяра показа в Инстаграм по какъв начин гледа осъществяването на Грол и написа: „ Нереално е! Не мога да допускам, че Дейвид Грол одобри предизвикването ми. Това е най-хубавият ден! “.
             

Публикация, споделена от (@nandi_bushell) на Авг 29, 2020 в 12:54 PDT

Нанди се трансформира в интернет сензация с музикалните си клипове, в които свири на барабани и китара обичаните си рок части. Видеата й са гледани стотици хиляди пъти и фенове от целия свят споделят възхищението си от големия й Тя се радва и на известност в медиите, като даже гостува в шоуто на Елън Дедженеръс в края на предходната година.
             

Публикация, споделена от (@nandi_bushell) на Дек 9, 2019 в 7:20 PST

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР