10-годишната Харпър Бекъм и нейният прочут баща – 47-годишният Дейвид

...
10-годишната Харпър Бекъм и нейният прочут баща – 47-годишният Дейвид
Коментари Харесай

Дейвид Бекъм и дъщеря му Харпър на разходка във Венеция

10-годишната Харпър Бекъм и нейният фамозен татко – 47-годишният Дейвид Бекъм, през днешния ден се любуваха на още един прелестен ден във Венеция. В сряда двамата се возеха на гондола по Канале гранде.



В момента двамата са на особено посещаване в града на каналите и всяка тяхна стъпка там се следи под лупа от медиите.

За разходката си през днешния ден наследничката на футболната английска звезда бе облечена в красива лятна рокля, комбинирана с маратонки Nike. Баща ѝ пък бе заложил на елегантна синя риза, съчетана с кафяво сако, светли панталони и велурени обувки, написа "Дейли мейл ".



Вчера пък самият Дейвид показа разтапящо видео, на което двамата с Харпър се разфождат из китните улички на Венеция и похапват сладолед. В пост към клипчето звездният баща с възприятие за комизъм предизвестява никой да не споделя на мама Виктория за сладоледа. "Шшшшшшшшшшшш, 9 заран сладолед. Съжалявам, мамо @victoriabeckham. Създаване на специфични мемоари с #HarperSeven ", гласи шеговитият му пост.

Не е загадка, че стилната икона води извънредно здравословен метод на живот. Неотдавна даже стана известно, че в продължение на години тя яде една и съща храна, с цел да поддържа съвършената си форма и младолико лъчение, а точно - сьомга.

Самата Вики също не скри обстоятелството, че обичаните ѝ хора са във Венеция и показа фото с двамата, съпроводено от прочувствени слова: "Тази фотография разтапя сърцето ми! Специално време с най-хубавия баща на света. Мама ви обича и двамата толкоз доста. Ти си моето всичко davidbeckham. Целувки #harperseven ".

Що се отнася до пътешествието на Харпър и баща ѝ, очевидно татко и щерка са единствено двамата там, защото от останалите три деца на Виктория и Дейвид Бекъм (Бруклин, 23, Ромео, 19, и Круз, 17) няма и диря на фотосите, които някогашната спайска и известният състезател споделят през последните дни.

В понеделник вечер Дейвид и Харпър привлякоха погледите с визитата си на събитието Riva в спектакъл Fenice. Малката дама придружи известния си баща, облечена в публична бална рокля в розово и лилаво от Zimmermann на стойност 1600 паунда. Сладката ѝ визия бе допълнена само от обичаните ѝ комфортни маратонки.

David Beckham cuts dapper figure in black suit as he steps out for theatre event in Venice - Geo News
— David Beckham (@DaviBeckham24x7)

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР