10 години след адската катастрофа, в която виновно уби младеж

...
10 години след адската катастрофа, в която виновно уби младеж
Коментари Харесай

Убиецът Максим Стависки сам като куче, вместо да е в затвора, наглият руснак курортува на морето

10 години след адската злополука, в която отговорно умъртви юноша и изпрати в доживотна кома Мануела Горсова, Максим Стависки не наподобява като човек, изпитващ скрупули на съвестта, видя HotArena.

Когато провокира касапницата с шофирането си в нетрезво положение, международният първенец по фигурно пързаляне се скри за известно време от общественото пространство, само че в този момент не се срами от стореното.

През лятото спортистът убиец може да бъде видян всеки ден по улиците на Царево, където с жена му Албена Денкова имат лятна вила. Напереният състезател е бодил в очите на хората от морското градче, които не могат да му простят, че прекърши два живота. Че жителите и курортистите на някогашния Мичурин странят от Максим, излиза наяве и от фотоси, направени от папараците на „ Уикенд ”. На фрагментите кънкьорът е самичък като куче – очевидно никой не желае да му прави компания, когато е на разходка или на заведение.

„ Много противен човек – вместо да се засрами, да се покае откакто умъртви двама души, още повече се напери и взе да си придава значимости ”, разяснява комшия на Стависки.

Човек с естествена сензитивност в никакъв случай повече не би карал, в случай че с колата си е лишил човешки живот. Руският пияндурник Стависки обаче е дебелокож и не вижда нищо неправилно в това да кара голям джип, сходен на оня, с които извърши непростимо ликвидиране на пътя Приморско-Созопол. С роувъра „ Исузу ” фигуристът пътува на всички места, употребява го, с цел да се предвижва даже и на свръх къси дистанции от по няколкостотин метра.
Преди няколко дни, тъкмо точно на 10-ата годишнина от злополуката, Максим спря високопроходимото си возило пред пицария в центъра на Царево. Руснакът с български паспорт слезе от колата и се насочи към една от масите в ресторантчето. А откакто се настани комфортно, си поръча кафе и зачака да му донесат кофеиновата напитка, ровейки в телефона си.

„ Гледай го този, живее си по този начин, като че ли в никакъв случай не е причинявал покруса. Вместо да лежи в пандиза, си гледа кефа по морето ”, не криеха възмущението си хора, забелязали ВИП особата в уютното ресторантче.

Стависки и жена му Албена подвигнаха в Царево първокласната си 2-етажна къща с веранда, 4 спални, голям хол и просторна детска стая преди 2 година Оттогава Максим прекарва цялото лято на морето, а през останалото време е в Москва. Със себе си в Русия той взима и брачната половинка си и сина им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР