10 години преди „Дондуков“ 2 и резиденция Бояна, Румен Радев

...
10 години преди „Дондуков“ 2 и резиденция Бояна, Румен Радев
Коментари Харесай

Политиците през погледа на… съседите

10 години преди „ Дондуков “ 2 и резиденция Бояна, Румен Радев е живеел в блок на военните в Пловдив. Мъж от блока и негов някогашен зависещ в авиобаза „ Граф Игнатиево “ го разказва като „ извънредно правилен. Много образован човек, човек, който държи на думата си “.
Снимка: bTV
В същия вход е живяла и Невяна Митева, която се кандидатира за вицепрезидент, само че с дншения конкурент на Радев – Анастас Герджиков.

Всички на улица “Лафонтен " в Банкя познават своя комшия – водача на ГЕРБ Бойко Борисов. “Той се държи доста добре с хората, непрекъснато поздравява. Много общителен и вежлив. Винаги стопира с колата, като мине – по какъв начин сте добре ли сте? Нормален човек”, споделя Петър Петров.
Снимка: bTV
Повече от 20 години госпожа Борисова е съседка на господин Борисов: “Последният път, когато ги видяхме, беше на Хелоуин, когато децата от Банкя се събират и вървят при него, доста обичат да вървят при него и да го разпитват и се закачат с него, той е доста общителен като комшия. Намира време да отдели малко внимание на елементарните хора “.
Снимка: bTV
В спокойния квартал „ Изгрев “ живее претендентът за президент Лозан Панов. И него съседите му го разказват като ухилен и общителен. “Много го почитаме доста го почитаме, той е едно цвете както се споделя за нацията ни. Като съсед - превъзходен, постоянно благосклонен да помогне”, разказва го Соня Янакиева.
Снимка: bTV
В сърцето на София живее водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков дружно със фамилията си. „ Като един благородник заран самичък си изхвърля боклука Винаги радушен поздравява, няма някакво пренебрежително възприятие, примерно да е запазен към останалите, да си мисли, че е нещо повече”, споделя Румен Транков. Друг комшия напомня, че Петков е бил основател на това постройката да се изолира.
Снимка: bTV
В спокоен южен квартал на столицата от години дружно със брачна половинка си живее водачът на „ Изправи се.БГ “ Мая Манолова. „ Аз съм ги виждал на събрания на блока, естествени хора. Ако под добър комшия разбирате да си играем на федербал в учебното заведение всеки уикенд – не, не си играем федербал, само че нямаме безусловно никакви пререкания, безусловно свестен човек “, споделя съседът Цветомир Георгиев.
Снимка: bTV
Комшиите на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова имат разнообразни усещания за нея. Една от съседките я разказва като „ доста земен човек “, до момента в който друга отбелязва, че „ тя дамата потегля да оправи страната, нейната улица и махала не си е оправила “.
Снимка: bTV
Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ е живял в Овча Купел преди 7-8 години. Съсед го разказва като „ един затворен човек, с който никой нямаше връзка “.

Жилището на семейство Карадайъ в този момент е празно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР