10 години извършване на незаконна лихварска дейност, продажба на 200

...
10 години извършване на незаконна лихварска дейност, продажба на 200
Коментари Харесай

Банка Минду работела над 10 години с чадър от БОП и ДАНС? Имал 50 лимузини

10 години осъществяване на противозаконна лихварска активност, продажба на 200 първокласни автомобила, владеене на 50 лимузини на стойност 2 милиона лв., 15 недвижими парцела, кооперации, жилища, автосалони и други За цялото това имущество като налози е платена символичната сума от 13 000 лв., като е явна цялостната липса на надзор от страна на институциите. Така наподобява в числа животът на лихваря Стефан Асенов - Миндуто, който през вчерашния ден бе задържан при огромна полицейска акция, заяви trafficnews.bg.

Разследването против него стартира преди 5 месеца, откакто в Окръжна прокуратура постъпва информация за противозаконната му активност и това, че над него е разпънат чадър от страна на разнообразни институции.

" В началото, когато ми оповестиха обстоятелствата не можах да допускам. Проведох диалог с шефа на полицията ст. комисар Йордан Рогачев и взехме решение да проверим информацията. Започна наблюдаване, а за инспекцията знаеха напълно дребен брой чиновници. В процеса на следствието установихме, че въпросният човек има контакти на разнообразни равнища. Действително през вчерашния ден той бе извънредно сюрпризиран, когато влязохме в дома му за обиск. Заяви ни, че по-късно някой ще ни се обади и че сме се объркали. В интерес на истината никой не ни се обади " разяснява окръжният прокурор Румен Попов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР