10 безумни лъжи, в които са ви убедили да вярвате…. Днес

...
10 безумни лъжи, в които са ви убедили да вярвате….
Днес
Коментари Харесай

Защо се заблуждавате, че Бог ще изпълни молбата ви

10 безумни неистини, в които са ви убедили да вярвате….

Днес е специфичен ден. Днес е време да научите нещо ново, забравяйки за десетте типа неистини, които до момента сте считали за истина…

Без втора половинка – значи „ самотност “. – Това, че в този момент сте сами, не значи, че сте самотни. И персоналните взаимоотношения надалеч не са гаранция за благополучие. А без втора половинка, в никакъв случай няма да сте толкоз самотни, колкото в неправилна връзка.

Ако разбирате, че нищо положително няма да се появи в живота ви с този човек, по-добре е да прекъснете тази връзка и да прекарате малко време с най-важния човек в живота си – себе си.

Опитайте се да откриете себе си. Възвърнете си самоуважението. И идващия път, когато се окажете в стремглаво потъващи персонални отношение, ще бъдете подготвени да ги зарежете в точния момент.

Щастието – когато имате всичко, което желаете. – Това че сте щастливи, не значи, че не желаете нищо. На първо място, това значи, че сте признателни за това, което имате, и търпеливо чакате това, което ще се случи.

Понякога се стремим към нещо огромно, което изцяло стопираме да виждаме тези дребни неща, които вършат живота ни магически. Така че ценете днешния ден – повярвайте, струва си.

В края на краищата, той е един от тези „ положителни остарели времена “, които ще си спомняте с носталгия в старостта.

Ако на някой му е зле, незабавно ще забележите това. – На всички може да ни бъде по едно и също време болно, ужасно и зле. Само че някои са се научили да крият това доста по-добре от другите. Вие не знаете какво се случва зад затворените порти на техните души и по тази причина да осъждате хората единствено за това, което виждате, е загуба на време и сила.

Ако имате време да обсъждате и осъждате другите хора, евентуално имате прекалено много свободно време. По-добре го използвайте за нещо почтено.

Животът би трябвало да протича по избран метод и нищо друго. – Никой не може да ни навреди повече от нас самите. Но откакто сме нанесли рана на душата си, можем и да я излекуваме – за това от време на време е задоволително единствено да не се срамим от мислите си и да бъдем реалисти.

В последна сметка постоянно имаме избор по какъв начин да отговорим на обстановки, с които ни сблъсква животът. Така че се откажете от нереалистичния облик в главата си, под който се пробвате да настройките живота си и да започнете да го възприемате подобен, както е.

Променете това, което предстои на смяна, променете мнението си за това, което не може да се промени, и продължете напред.

Трябва да наподобявате на някой различен. – Когато спрете да се сравнявате с други хора, без значение дали са действителни или измислени, и когато спрете да се сравнявате с други версии на себе си (в по-голямата си част съществуващи единствено в главата ни), едвам тогава стартирате да живеете в мир – и единствено в този покой няма безусловно нищо илюзорно.

Само малко на брой живеят в действителност отличен живот. – Ако се събуждате всяка заран с думите „ Днес ме чака популярен ден “ и заспивате, знаейки какъв брой е бил прекрасен … Само тогава, един ден, след доста години, ще можете да си спомните за предишното, усмихвайки се и казвайки: „ Животът ми беше просто страховит ”.

Не ни трябват сложни времена. – Понякога, с цел да намерите благополучие, би трябвало да преживеете същински пъкъл. Понякога, с цел да се срещнете с верните хора, би трябвало да се отървете от тези, които нямат място в живота ви.

Понякога, с цел да разберем какво значи да бъдем мощни, би трябвало да се почувстваме слаби. Понякога би трябвало да усетите по какъв начин душата ви се разпада, с цел да придобиете неразрушима целокупност. Понякога, с цел да намерите единствения човек, с който можете да живеете до края на живота си, би трябвало да минете през тълпи от хора.

Понякога би трябвало да посрещаме с отворени прегръдки, както положителното, по този начин и неприятното, знаейки, че в последна сметка и едното, и другото ни носят скъп опит.

Да си мощен значи да не чувстваш болежка. – Всъщност мощните хора са тези, които усещат болежка, одобряват я, учат се от нея на всичко, което могат, и по-късно я преодоляват. Същността на силата е в решимостта да се помоли Бог за къс отдих, да се пролетя сълзи, да се отърсим и по-късно да се върнем на кръга, с цел да се бием по този начин, както в никакъв случай преди не сме се били.

Лъжа „ за положително “ е нещо обикновено. -Преди да кажете „ Обичам те ”, почувствай любовта. Бъдете в действителност признателни, когато благодарите на някого. Чувствайте разкайване, като се извинявате. Повярвайте – когато думите ви се поддържат от същински усеща, те проникват в дълбините на сърцата на другите хора.

Мечтите са безрезултатна загуба на време. – Най-големите блага са тези, които не се виждат с очите, само че се усещат от сърцето. Това, което виждаме, е единствено дребна част от това, което е допустимо. Въображението е способността да погледнем оттатък хоризонта, да си представим какво е доста значимо за нас, само че към този момент е прикрито от погледа.

Някъде и в миналото ви чака нещо необикновено – само че единствено в случай че вашата фантазия се окаже задоволителна, с цел да го получите.

MARC CHERNOFF
Перевод на: 10 Lies You Were Tricked Into Believing

Последвайте ни в

 

Още по тематиката:

Притчата на Буда: „ Развържете възлите! “

 

Един ден Буда се появил пред учениците си с кърпичка … с доста скъпа носна забрадка. Може би някой цар му я е подарил. Но Буда не приемал такива движимости,…

Цялата публикация

Кармата на изречените и неизречени думи – неистина, суетност, клюка, злословие

 

Когато стартира да изрича неистини, човек последователно престава да схваща кое е истина и кое не е. Какво съставлява лъжата? Има два типа неистини. Първият тип е дейна неистина –…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР