10 бързи полицейски производства за употреба на алкохол и наркотици

...
10 бързи полицейски производства за употреба на алкохол и наркотици
Коментари Харесай

След среднощна акция на МВР: Бърз съд за 10 шофьори. Хванаха и сводник

10 бързи полицейски производства за приложимост на алкохол и опиати са формирани при профилирана интервенция по Южното Черноморие тази нощ.
 акция КАТ
Дарик-Бургас напомня, че нощес МВР-Бургас даде старт на огромна акция против рисковите водачи. В рамките на няколко часа униформени засякоха петима водачи, застанали зад кормилото след корист с алкохол, други петима са хванати да карат надрусани.
 акция КАТ
„ Полицията ревизира за всевъзможни нарушавания - неизправни коли, липса на документи и застраховка Гражданска отговорност, погрешно прекъсване и паркиране, непоставени защитни колани ”, акцентира началникът на бранш „ Охранителна полиция ” комисар Неделчо Рачев.

По думите му, инспекцията се прави по профилирана методика, защото това е една скрита престъпност с инертен темперамент. В случая е извънредно значима интензивността на полицията, сподели комисар Рачев. „ Проверките са наложителни ”, уточни той.
 комисар Неделчо Рачев комисар Неделчо Рачев-->

Междувременно в хода на интервенцията по линия на пътната сигурност, Министерство на вътрешните работи - чиновниците са заловили и сводник от Приморско, п редлагал 18-годишно момиче за платена обич.

Проверките не престават.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР