10 акта и електронни фишове от КАТ има актьорът Любомир

...
10 акта и електронни фишове от КАТ има актьорът Любомир
Коментари Харесай

Такива са ни ВИП-овете: Галена със 17 акта от КАТ, Любо обжалва 10 санкции, Кобрата дава рушвети

10 акта и електронни фишове от КАТ има артистът Любомир Ковачев. Във всички случаи той не е склонен, че е отговорен и сега ги апелира. Сред тях има и фишове за превишена скорост. Един от последните актове, които униформите му сформират, е, че кара и приказва по телефона без хендсфри. Пред " Телеграф “ Ковачев съобщи, че този е заплатен, само че ще води правосъдни борби, тъй като се бъркат в живота му. Актьорът и лекар Наум Шопов споделя пред изданието, че има конфликти с КАТ, само че не желае да ги споделя, с цел да не дава неприятен образец. В последна сметка признава, че кара с превишена скорост.

Мис България 1995 Евгения Калканджиева наскоро се разминала с лишаване на шофьорската брошура. Красавицата карала без включени фарове и отнесла санкция от 20 лв.. За злощастие преди броени дни още веднъж била спряна за инспекция от пътна полиция. Разминала се на косъм да й лишават книжката, само че й създали компромис, откакто дала обещание. Че ще заплати санкцията. Най-запомнящата се среща сред Жени и органи на реда е била в Москва. Там се наложило да похарчи последните си 400 $ за рушвет на униформени.

Красавицата се прибирала с такси към хотела, само че спрели таксито за инспекция. Оказало се, че е длъжна да показва на служителите на реда адресна регистрация от хотела, в който е отседнала, а тя нямала. За да я пуснат се наложило да даде рушвет, след което близо два часа обикаляла пешком и на високи обувки, до момента в който си откри хотела.

" Много пъти, когато съм в нарушаване, аз персонално съм давал пари на служители на реда. Да се почерпят. Може би това е нелегално, само че персонално на мен са ми подмятали, че би трябвало да почерпя “, споделя Кубрат Пулев.

Димитър Бербатов пък получи златен ваучър от столичния КАТ, че не е нарушил правилника нито един път. През 2016-а футболистът отнесе санкция за погрешно паркиране, а джипът му бе вдигнат от паяк. " Заплатил го е незабавно “, хвалят го пътните служители на реда.

Фолкпевицата Галена има 17 акта от Пътна полиция. Следва я Преслава, която много постоянно кара с превишена скорости нахлува в платното за насрещно придвижване. Ивана има единствено два акта, откакто са я спипали да кара със скорост доста над допустимата.

Шеф Виктор Ангелов се разминал с акт от КАТ. Спрели го поради това, че кара с превишена скорост. На служителите на реда споделил, че бърза, тъй като му се върви до тоалетна. " По дребна работа или по огромна? “, попитал учуден катаджията. " По най-голямата “, изревал готвачът. Полицаите се смилили и го пуснали да си тръгне, без да му постановат наказване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР