10 абитуриенти - част от първия випуск на Средното училище

...
10 абитуриенти - част от първия випуск на Средното училище
Коментари Харесай

Дванайсетокласници провеждат последния си учебен стаж в Районния съд във Варна

10 зрелостници - част от първия випуск на Средното учебно заведение по филантропични науки и изкуства „ Константин Преславски “, който тази година приключва междинното си обучение с профил „ Съдебна администрация “, към този момент втора седмица организират практическия си стаж в Районния съд във Варна, оповестяват от институцията.

Чрез чоп дванайсетокласниците са разпределени по работни места в двете отделения на съда – гражданско и наказателно, както и в работа „ Архив “.

При директните си контакти и наблюдения на работата на правосъдните чиновници, при диалозите и полемиките със правосъдния админ на Районен съд – Варна Деляна Янкова, учениците имаха опция да съпоставят получените в петгодишното им образование теоретични знания с прилаганите в практиката. Стажантите поставяха голям брой въпроси по отношение на процедурите за асортимент на личен състав, ежедневните отговорности и отговорности съгласно длъжностните характерности на деловодители, архивари, правосъдни секретари и общата администрация, доколкото тези въпроси са значими при създаването на наложителната курсова работа за край на образователния стаж по специалността.

Съдебният админ Деляна Янкова пожела на зрелостниците от профил „ Съдебна администрация “ на Хуманитарна гимназия сполучлива отбрана на курсовата им работа и съобщи, че колектива на съда ще се радва, в случай че е съдействал някои от тях да изберат и аплайват за първата си работна позиция след дипломирането точно в Районен съд – Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР