10 900 евро ще струва спешната операция на малкия Емо

...
10 900 евро ще струва спешната операция на малкия Емо
Коментари Харесай

Малкият Емо от Варна се нуждае от 10 900 евро за операция в чужбина

10 900 евро ще коства незабавната интервенция на дребния Емо от Варна, която следва да бъде осъществена в турска клиника.

Бъдещият второкласник претърпя комплицирана намеса на дебелото черво у нас, само че се постанова втора незабавна интервенция за присаждане на ганглийни кафези в ректума, която в България досега не е правена.

„ Преди ден получихме офертата от Турция, болница "Мемориал ", Истанбул, където ще бъде осъществена интервенцията на нашия борбен Емилиян по присаждане на ганглийните кафези. Тя е на стойност 10 900 евро ", сподели майката Силвия Емилова.

В проформа-фактурата не е включена цената на хотела, където след интервенцията ще бъде под наблюдаване още една седмица.

"Допълнително ще ни бъдат предоставени фактури, след напускането на хотела. Не са включени и парите за пътните разноски, храна и ежедневните потребности на детето. Моля, приканвам всички, познати и непознати, който с каквото може, да помогне да бъде осъществена интервенцията на нашето дете и той да заживее обикновено измежду връстниците си и сполучливо да приключи втори клас ", сподели дамата.

Операцията би трябвало да се реализира допустимо най-скоро, с цел да няма затруднения. "Всичко е проведено, болничното заведение ни чака. Единствено се постанова да бъде събрана нужната сума, която е непостижима за фамилията ни. Вярвам и се надявам, че с помощта на хората с положителни сърца, още веднъж ще прескочим това ново огромно затруднение в живота ни ", сподели Силвия.

Можете да помогнете, като дарите средства по сметката на Емилиян Красенов Стефанов в Банка ДСК с IBAN в бг. левове BG48STSA93000026548514 и PayPal:[email protected]
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР