"10.01. - ПЕТЪКПЪЛНОЛУНИЕ В РАК И ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕТова е времето,

...
"10.01. - ПЕТЪКПЪЛНОЛУНИЕ В РАК И ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕТова е времето,
Коментари Харесай

Какво иде с пълнолунието в петък - slava.bg

"10.01. - ПЕТЪК
ПЪЛНОЛУНИЕ В РАК И ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ

Това е времето, в което Луната /нужди/ и Слънцето /желания/, застават едно против друго /опозиция- 180 градуса/. Този месец Пълнолунието се случва по съществената ос Рак- Козирог /на 20-я градус/. #КОЗИРОГ -господар на времето и структурите, изискващ от нас усърдие и неизменност. #Слънцето, дружно с #Юпитер, #Меркурий, #Сатурн и #Плутон са тук и развиват тези качества. Някои от тях по- елементарно, други по- мъчно. Тук е и Южния възел, който носи следи от "миналото ". Цялата тази група ни ориентира, че посоката е доста работа на всички равнища, хладно и без доста страсти.

#ЛУНАТА, дружно със Северен възел /посоката в този живот/ се намират в знак #РАК и потребностите ни най- естественно са ориентирани към грижата, дома, уюта и фамилията. Но най- значимото, което Луната символизира е нашата МАЙКА❤!!!

Понякога, гледайки Луната ни се коства, че виждаме лице. Дали това не е лицето на нашата майка- обичаща ни безусловно. Можем ли енергийно да се "свържем " с нея? Да си напомним случки, истории и време прекарано дружно. Да й изпратим обич! Да я посетим в тези дни и да поговорим с нея, да и засвидетелстваме обич и почитание. Ако към този момент не сред нас да я споменем с положително.

Знакът Рак символизира: корените ни, Родината, Майката Земя. Подходящи дни /9; 10; 11 януари/ да се смирим и помолим за България, Австралия, Земята.

Заедно с Пълнолунието се случва и Лунното затъмнение.

При такова състояние е допустимо да се усещаме по- тревожни, по- чувствителни и раними, по тази причина дано сме със фамилията си, родители, деца, да им покажем, че са значими за нас. Няма по какъв начин дървото да израстне плодородно и красиво, в случай че няма здрави корени.

????В това Пълнолуние съществено да се разделим с всичко остаряло и излишно. Да се откажем от това, което ни пречи да сме самите себе си, да обичаме и да бъдем обичани.

????През идващите 14 дни Луната е намаляваща и НЕ стартираме начинания, които желаеме да се развиват във времето.

Защото: Ако избираме Истината и Любовта, в никакъв случай няма да сгрешим!
С обич от мен, Джина.❤, написа сестрата на починалия супер астролог Иван Станчев.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР