10 000 човека присъстваха по трибуните на мача между Хамбургер

...
10 000 човека присъстваха по трибуните на мача между Хамбургер
Коментари Харесай

Футболист на "Хамбургер" скочи на трибуните, за да бие фен

10 000 индивида участваха по трибуните на мача сред " Хамбургер " и " Динамо " Дрезден от първия кръг от шампионата за Купата на Германия, само че единствено един от тях изпита гнева на футболист на терена.

Тони Лайстер от " Хамбургер " подцени всевъзможни противоепидемични ограничения, както и приличното държание, качвайки се измежду феновете, с цел да търси разпра с почитател на " Динамо " Дрезден.

Тимът на бранителя загуби с 1:4 и очевидно провалянето, съчетано с неприятните подвиквания от трибуните, е опънало нервите на 30-годишния футболист, който в действителност е роден в Дрезден и е играл за отбора в интервала 2010-2014 година

Hamburg defender Toni Leistner breaks from an interview following their 4-1 defeat at Dynamo Dresden to confront an opposing fan.
— Get German Football News (@GGFN_)

Лайстер откри последователя в тълпата, хвана го с гняв, само че останалите почитатели се намесиха и ги разтърваха.

След случая футболистът посочи в обществените мрежи, че е потърсил разпра, откакто е чул обидни намеци към фамилията си.

" Беше неприятен удар под кръста. Споменаваха се фамилията ми, брачната половинка ми и щерка ми. В този миг не съумях да сдържа нервите си, изключително след този прочувствен за мен мач ", написа Лайстер.

На мача участваха тъкмо 10 053 души - най-многобройната аудитория след насилствената пауза в немския футбол поради пандемията от ковид през сезон 2019/2020.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР