1. Заменяйте отрицателните мисли с положителни. Всеки път, когато нещо

...
1. Заменяйте отрицателните мисли с положителни. Всеки път, когато нещо
Коментари Харесай

20 неща, които ще ти помогнат да се уважаваш повече

1. Заменяйте негативните мисли с позитивни.
Всеки път, когато нещо отрицателно пресича мозъка ви, спрете го и му противодействайте с нещо позитивно. Създайте си навика да вършиме това и преди да се усетите, ще преливате от позитивна сила.
2. Приемете тялото си
Забележка към себе си: Вие сте доста повече от физическия ви тип. То е единствено част от вас и не е нужно да се фокусирате толкоз доста върху това дали е съвършено и по какъв начин тъкмо наподобява в профил. Просто го обичайте
3. Не забравяйте, че няма нищо неприятно да имате неприятни дни.
Всички ние ги имаме - даже и тези от нас, които въобще не се тревожат. И това е обикновено. Няма по какъв начин да се събуждате всеки ден щастливи, тъй като това просто не е същински живот. Добре е да сте тъжни понякога. И в това няма нищо неприятно.
4. Изрежете всички токсични хора от живота си.
Вие в действителност сте артикул на петте хора, с които прекарвате най-вече време, по тази причина се огледайте и вижте кой са те. Ако те не ви вършат щастливи и, в случай че те не ви оказват помощ да бъдете най-хубавата версия на себе си, най-добре е да ги премахнете от живота си. Истината е, че другарства завършват всеки ден - и това не безусловно нещо неприятно. Всъщност е належащо.
5. Застанете зад себе си.
Само тъй като сте момиче, което постоянно е било безшумно и добродушно, това не значи, че би трябвало да носите този етикет вечно. Започнете да изразявате мнението си и да се грижите за себе си.
6. Потърсете мотивация и насоки от специалисти.
Напълнете мозъка си с положителни мисли и упътвания от велики книги, ментори и учения. Има доста неща, които да научите и да спечелите от хората, които в миналото са били във вашите обувки. Каквито и да са проблемите ви сега, ще намерите комфорт в думите на някой, който е бил там и е излязъл от бурята по-силен.
7. Слушайте тялото си и от какво се нуждае.
Слушайте деликатно шепота на тялото си, тъй като постоянно ще ви опише какво тъкмо се нуждае и по кое време. Не се лишавай от нищо - малко от всичко в умерени количества е ключът. Никога не наказвате себе си, че ядете нещо " неприятно ", и простете на себе си за случаите, в които прекалявате.
8. Научете се да казвате " да " и " не ".
Правете единствено неща, тъй като фактически желаете, не тъй като мислите, че би трябвало, или тъй като някой различен ви натоварва. Това е вашият живот, живеете за вас.
9. Танцувайте голи.
Винаги, когато се случва да сте сами у дома, използвайте това като златна опция да пуснете обичаната си ария и да танцувате, до момента в който никой не гледа. Облеклото е по желание. Вие ще бъдете изумени от това какъв брой свободни и енергични се чувствате след няколко минути, когато почувствате, че ритъмът минава през вас.

10. Напишете лист с най-хубавите си качества.
И си напомняйте за тях всеки ден. Защото сте страхотни!
11. Казвайте положителни неща за себе си
Правете си похвали всеки ден. Потърсете нещо положително в себе си и постоянно ще го намирате. Кажете го на глас, с разбиране, и е единствено въпрос на време, преди да започнете да го вярвате в действителност.
12. Казвайте положителни неща и на другите
Енергията, която даваме на вселената, е това, което получаваме назад - тъй че помислете за това, което пускате там. Когато разпространявате позитивната сила и карате другите да се усещат добре, тя също ви оказва помощ да се чувствате вдигнати и щастливи.
13. Бъдете щастливи и удовлетворени от личната си компания.
Направете по този начин, че да се чувствате щастливи, когато прекарвате време сами, и да елиминирате възприятието, че нещо ви липсва. Няма нищо изчезнало! Вие сте цели сами.
14. Отделете време всеки ден за грижа за вас самите
Уверете се, че сте приоритет в живота си. Независимо дали става дума за 10 минути или по-малко от един час всеки ден, не забравяйте да отделите малко време единствено с цел да се отпуснете и да се концентрирате върху себе си и желанията си.
15. Намерете предан екип от мажоретки.
Заобиколете себе си с екип от хора, които пазят гърба ви, без значение какво. Хора, които постоянно ще бъдат там за вас, хора, на които можете да се доверите с живота си, и хора, които единствено желаят да ви видят щастливи. И когато намерите такива хора, направете всичко допустимо да ги задържите, тъй като те се срещат рядко.
16. Имайте добър баланс сред работата и живота.
Не забравяйте да определите здравословен баланс, когато става въпрос за кариерата и персоналния си живот. Страхотно е да бъдете стимулирани и амбициозни, само че също по този начин е значимо да отделите време за отмора и подмладяване на мозъка, тялото и душата.
17. Признайте, че вашите " недостатъци " ви вършат кой сте вие.
Приемете минусите си като нещо, което ви прави това, което сте. Те са и нещата, в които някой може да се влюби. Те са това, което ви отличава от другите. И не е нужно да се променяте, с цел да се харесате или обичате - точните хора ще ви обичат, каквито сте.
18. Престанете да се сравнявате с другите.
Обърнете внимание и постоянно ще намерите някой по-умен, по-привлекателен и като че ли живее по-добър живот, в сравнение с сте. Но ето тайната: ТЕ НЕ СА Върховен административен съд. Това е вашият живот и единствената ви работа е да се гордеете. Игнорирайте всички останали.
19. Поемете отговорност за вашето благополучие.
Всеки път, когато преживявате крах, неприятен ден или някой ви третира зле, не забравяйте, че никой и нищо няма силата да ви накара да се почувствате по избран метод. Как се чувствате е 100% ваша отговорност. Не позволявайте на никого или на нищо да ви попречи да живеете в красивия, богат живот, който заслужавате.
20. Вярвайте в себе си.
Вярвайте в себе си и можете да постигнете всичко. Вярвайте, че тази смяна е допустима и ще забележите, че нещата се трансформират. Вярвайте, че сте почтени за вашата обич и ще започнете да го чувствате.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР