1. Везните ще простят… но няма да забравят. Когато някой

...
1. Везните ще простят… но няма да забравят. Когато някой
Коментари Харесай

10 истини за Везните

 зодия-Везни

1. Везните ще простят… само че няма да не помнят. Когато някой ги прецака, Везните нормално простят и дават втори късмет. Но те са задоволително умни, с цел да се поучат от грешките си и да запомнят всичко, с цел да не вършат една и съща неточност два пъти.

2. Везните постоянно търсят дълготрайни и смислени взаимоотношения. Везните избират трайните и смислени връзки пред краткотрайните случки. Също по този начин, те са търпеливи и умеят да чакат до момента в който пристигна верния човек, вместо да се занимават с първия показал интерес.

3. Везните са почтени, уравновесени и бързат да си признаят, когато бъркат. Везните са мощен бранител на истината и справедливостта и са подготвени на всичко, с цел да може всеки да получи заслужено отношение.

Те не се опасяват да се застъпват за слабите и умеят да признават грешките си вместо да трансферират виновността на някой различен.

4. Везните са доста наблюдателни и постоянно знаят повече, в сравнение с демонстрират. Везната постоянно следи света към себе си и постоянно си означават мислено неща, които виждат.

Често виждат нещата, които другите пропущат и имат особената дарба да четат мислите и желанията на хората даже преди да са споделили и дума.

5. Везните не понасят егоистични и безпардонни хора. Ако има нещо, което може да подразни Везните, то това са егоистичните и безпардонни хора, които мислят единствено за себе си. Ако вие сте нахален, компетентен всичко вид, който отхвърля да чуе другите, то тогава Везната ще ви сложи на мястото ви.

6. Везните имат спокоен и лежерен метод към живота. Една от най-известните характерности на Везните е техният спокоен и лежерен метод към живота.Те се стремят да се не ядосват на глупави обстановки и неща и са в положение да останат спокойни и рационални даже по време на немислим безпорядък.

7. Везните могат да бъдат влудяващо чаровни. Когато Везните са заинтригувани от някого, могат инстинктивно със своя сексапил и флиртаджийска природа да станат необикновено привлекателни за другите. Те могат да бъдат извънредно съблазнителни без даже да го осъзнават… просто им идва от вътрешната страна!

8. Везните пресмятат и постоянно мислят няколко хода напред пред конкуренцията. Везните не взимат глупави и нерационални решения в миг на подтик, а вместо това са необикновено пресметливи.

Винаги са няколко хода напред пред конкуренцията, с цел да се убедят, че шансове постоянно са в тяхна изгода.

9. Везната избира да изгуби спор, в сравнение с другар. Някои от зодиите могат да бъдат доста инатливи и упорити и са склонни даже да изгубят отлично другарство, само че не и спор… единствено не и Везните.

Ако нещо не си заслужава битката и заплашва положително другарство, тогава Везната е подготвена благородно да отстъпи и да признае успеха на другия.

10. Везните са чудесни слушатели и дават демонски положителни препоръки. Везната е този вид другар, който ще зареже всичко, с цел да изслуша другар в потребност.

И освен ще ви изслушат, само че и ще ви дадат в действителност добър съвет, роден от разумната им природа и способността да поглеждат въпроса от всяка позиция.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР