1. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при

...
1. Трябва ли да се отказваме от любовната игра при
Коментари Харесай

Има поне 50 неудобни въпроса за секса

1. Трябва ли да се отхвърляме от любовната игра при секс с нов сътрудник?
Точно противоположното. Това ще е най-хубавият метод да опознаете телата си и да разберете кои елементи заслужават по-голямо внимание.

2. С какво е толкоз потребна спермата?
Тя съдържа високи равнища на молекулата спермидин, който потвърдено удължава живота на червеи и мишки. За индивидите занапред ще се открива, само че имайте поради, че спермидин има и в грейпфрутите, тъй че не е нужно да разчитате единствено на спермата за своето здраве и благоденствие.

3. Хиперсексуалните дами ли изпитват хипероргазъм?
Не, тъкмо противоположното. Техният оргазъм нормално е по-слаб и единствено понижава едва половото им увлечение.

4. Още ли върви оправданието: „ боли ме глава и имам мигрена, не ми се прави секс”.
Ни минимум. Вече доста мъже са осведомени с изследването, съгласно което сексът оказва помощ при мигрена, тъй че, дами, измислете нещо по-достоверно. А в случай че имате мигрена, към този момент знаете какво оказва помощ.

5. Как работи аленото на двата пола?
С някои изключения съвсем цялото мъжко войнство се пали от аления цвят, изключително когато той се намира върху красивите устни на жена, на нейното долни дрехи или обувки. Оказва се обаче, че дамите статистически са по-податливи на аления цвят. Така че в случай че пристрастеността в леглото умира, подарете на брачна половинка червени боксери, пък да забележим.

6. Музика, подобаваща за секс?
Някои избират блус или джаз, други се възбуждат от AC/DC. Всичко е самостоятелно. Но в случай че стреляте в тъмното с нов сътрудник, надали ще сбъркате с Бари Уайт, Шаде, Отис Рединг, Марвин Гей, Лени Кравиц, Принс, Белослава.

7. „ Развива” ли се женският оргазъм с придвижване годините на дамата?
Ами да, развива се – добре казано. Защото става по-съвършен, по-дълбок, абе напряко за завиждане. Младата госпожица може да изпита наслаждение и лек конвулсия, само че дамата на 40 е в положение да бъде разтърсена безусловно от оргазма си, пардон, от множествените си оргазми.

8. Плашат ли се мъжете от самоуверени любовници?
Не, даже противоположното. Мъжете имат потребност от сигурност (каквато мама дава). Затова и се усещат по-спокойни с жена, която най-малко се прави, че знае какво желае и по какъв начин да го доближи.

9. За какво е потребен сексът?
Като изключим главната му полза – чистото, неподправено наслаждение и опция за непосредственост на друго равнище с индивида, който обичаме, сексът удължава живота, защищава от грип, заздравява мускулатурата на таза, изгаря калории, повишана самочувствието, контролира менструалния цикъл. Трябва ли ви още увещание?!

10. Бърза рецепта за възпламеняване на пристрастеността сред двама?
Сменете мястото. Леглото е задоволително експлоатирано, чак на пружините му им писна. Влезте под душа, качете се върху масата, отидете в хотел, покането пристрастеността в офиса...

11. Защо ме боли по време на секс?
Причините могат да са доста. Ако болката е повърхностна, може да се дължи на вагинална сухота, неприятна поза, прекомерно жестоко навлизане. Ако обаче ви боли по време на секс всякога, непременно се консултирайте с гинеколог.

12. Как се стига до едновременен оргазъм?
Би помогнала любовната игра. Но не зацикляйте при нея, изследвайте всички елементи на телата си. Включете и сексиграчки (защо не?!). Не мислете за оргазъм, за препоръки и за това какъв ще е резултатът – мислете единствено за удоволствието на момента.

13. Кои са „ фразите” в езика на тялото, които приказват, че той ви желае?
Тъпо е да бъдете убеждавани, че има универсални изречения. Някои мъже се отъркват о вас като котки, други са студени и внимателни и не ви поглеждат с часове. Но като цяло, в случай че мъжът се навежда покрай вас, гледа ви в очите и се усмихва, допира ви сякаш инцидентно и липсват скръстени ръце и скръстени крайници, има късмет да сте му симпатична. Другото е в пламъка в очите, само че него всяка жена дешифрира сама.

14. Трябва ли да чакаме мъжът да набави презерватив?
Не, та това е толкоз ретро! Да не приказваме, че съществуват и дамски презервативи. Отърсете се от клишетата и си носете презерватив!

15. Кое е най-хубавото време за секс?
Отново е самостоятелно. Но в случай че закъснявате за значимо заседание, надали ще получите най-запомнящия се оргазъм. Според статистиката двойките изпитват най-силно наслаждение незабавно след среднощ и най-слабо - към 10 ч. сутринта.

16. А нещо за еротичните игри?
Само хубави неща! Например те са отлично средство да палнете искрата в фамилното огнище. Но за задачата би трябвало и двамата да го желаете и никога да не го вършиме прекомерно постоянно.

17. Мъжът единствено от милувки по члена си ли се възбужда?
Да, бе, да! Няма естествен мъж, който желае да бъде възприеман единствено като един член. Никога не пропускайте да обърнете в любовната игра особено внимание на гърдите, гърба, бедрата, врата. Намерете му цаката, както се споделя.

18. Харесват ли мъжете мръснишките думи?
Да, мъжете се отвращават от пияни дами, само че се възбуждат, когато обичаната си развърже езика по време на интимността. Не единствено в „ онзи” смисъл, само че и в „ другия”.

19. Виновни ли сме, че изневеряваме?
Много ясно! И всяко друго опрощение е симптом на ниска просветеност и високо равнище на безсрамие. Въпреки това има проучвания, съгласно които равнището на естрогена ни кара да желаем и други сътрудници. Но внимавайте с това опрощение, тъй като естроген се среща и при мъжете.

20. За какво фантазират мъжете?
Докато ние фантазираме главно за докосването, целувката, те си показват най-често ситуацията, в която могат да бъдат интимни. Затова предлагайки му „ едно бързо” в киното или офиса, вие покачвате либидото му мигновено.

21. Дразнят ли се господата от похвали?
А вие дразните ли се? Що за налудничава мисъл! Те са още по-суетни от нас. Недейте да го четкате за омекотителя му за пране, ами му казвайте, че е секси, че го желаете, че се чувствате сигурна в неговата компания. Можете да включите и нещо от съвет номер 18.

22. Защо нямам предпочитание за секс?
Уф, доста е неприятно и доста постоянно срещано. Да не приказваме, че е съществена причина за разкол в брачната идилия. Понякога е просто от отишлата си тръпка, само че не изключвайте и друга опция – несръчен ухажор. Пу-пу, това е кофти вид. Дано е по-скоро от хормонален дисбаланс, а може да се дължи и на банкет на медикаменти или гинекологични болести.

23. Модерна ли е интимната прическа?
Не! Не! Не! Забравете за това, другояче можете да забравите и за секс, в случай че любовникът ви е от по-чувствителните. Мъжете всеобщо признават, че интимните прически са страстоубийци.

24. Най-голямата полова фантазия на мъжа ми?
На твоя, както евентуално на моя и на всек идруг: секс с две дами. О, клишета, о, мъже!

25. Вредни ли са половите мечти?
Не, не се тормозете. Нито вие ще изперкате, в случай че фантазирате, нито мъжът ви ще ви зареже, в случай че стартира той да фантазира. Напротив – тези мечти повишават либидото и половият живот се усъвършенства. По-добре да си помагате по този начин, в сравнение с с ухажор и държанка, или?

26. Какво да му „ подаря” за рождения ден?
Ако не можеш да си „ позволиш” да поканиш приятелката си и да го изчакате двете във ваната, с цел да духнете свещичките, то най-малко му „ сготви” един домакински стриптийз. Този подарък е измежду най-желаните от всеки мъж.

27. В какъв брой часа мъжът се разнежва?
Според литературата от вида self help часът, в който можете да си поискате нова кола или кухня, е в интервала сред 20 и 22. Тогава хормонът окситоцин изпълвал мъжката глава с обич и той бил подготвен на всичко. Не четете такава литература! Разнежвайте половинката си когато и да е и без никакъв мотив. А кола можете да си купите и сама.

28. Най-добрата поза за зачеване?
Можем по-скоро да ви кажем коя е най-лошата – всяка, при която дамата е от горната страна. Освен това, в случай че желаете бебе, забравете за лубрикантите – те спъват сперматозоидите да се придвижват като първенци.

29. Седем пъти секс в седмицата. Нужно ли е?!
Да, несъмнено и двамата сте изтощени, само че имайте поради, че сексът е здраве и като при яденето, апетитът за него идва със... самия него.

30. А чували ли сте за масаж на простатата?
Да, а вие? Това е идеалното комбиниране на потребно с прелестно. Разбира се, сътрудниците би трябвало да са близки и да имат доверие, както и двамата би трябвало да са сигурни, че нямат терзания да го създадат. Стимулирането на простата става през ануса на мъжа (на дълбочина от 1-2 см), а натискът върху въпросното място е в положение да провокира най-мощния оргазъм на колегата ви.

31. Как би трябвало да реагираме на късия сексуален акт?
Обикновено мъжете имат проблем с преждевременна еякулация, когато са с нова партньорка. Най-доброто е тя да се направи, че нищо изключително не се е случило. Ако обаче това ви се случва непрекъснато, не премълчавайте казуса – намерете най-тактичния метод да говорите, като демонстрирате схващане и самообладание.

32. Пречат ли порнофилмите на естествения полов живот?
Въпрос на просветеност. Ако сме задоволително умни да разбираме, че и това са филми като всички други, ще знаем, че е невероятно да изчерпат значимото в интимността. Тези филми рядко демонстрират близостта, която съпровожда секса. Но пък работят възбуждащо и в случай че не се осланяте единствено на тях, с цел да се желаете взаимно, нямате проблеми с порнофилмите.

33. Добра концепция ли е домашното порно?
Вие ще кажете. Ако имате интерес към него, направете го. Но би трябвало да сте сигурни в колегата си. Домашното порно е като еротична игра, като роля, а те са доста стимулиращи за пристрастеността под завивките, тъй че действайте. Камера!

34. Притеснявате се да го шляпнете откъм гърба?
Стига, де, какво толкоз?! Сексолози споделят, че това работи на мъжа ободряващо. Не става въпрос за това да му посините задните елементи, а да не ги пренебрегвате. Галете гърдите му, смучете зърната, а дупето – ами то е за шляпване.

35. Всички ли гълтат?
Не. Но тук би трябвало да вметнем и въпроса „ Всички мъже ли желаят да им гълтат спермата?” Хм, по-вероятно да. Трябва да намерите златната среда, тъй като в случай че има възможност той в действителност мощно, но доста мощно да желае това. И да счита, че не го обичате задоволително, в случай че не сте способна да му го доставите. Ако е по този начин, той, несъмнено, е простак, за който не си коства да се вършат жертви. Точка на въпроса с гълтането.

36. Още един бърз съвет за възпламеняване на пристрастеността?
Изпратете го на работа с загадка записка в джоба: „ Довечера съм твоя полова робиня.” И бъдете. Това ще е едно щастливо иго, повярвайте.

37. Променя ли се сексът след раждане?
Случва се да се промени половият ви живот, да. Със сигурност след раждане би трябвало да сте сигурна, че сте подготвена и тогава да пуснете новоизлюпения баща под завивката си. От друга страна има мъже, които самите се опасяват да приближават родилките, като че те са заболели. Разговаряйте. Често дамата става „ по-широка” след раждане, само че като цяло любовният ви живот продължава както и другият, в случай че не и по-добре.

38. Секс след 50?
Естествено! Стига да имате предпочитание! Има някои проблеми като по-суха вагина, а и оргазмът става задача невъзможна. Съществуват обаче медицински средства, които поправят тези дефекти, тъй че да се наслаждавате на полов живот още дълги години.

39. Когато размерът е проблем?
Имате си талантлив сътрудник, честито! Няколко елементарни правила: правете упражненията на Кегел за трениране на влагалищните мускули и се спрете на някоя от следните пози, с цел да няма болежка: мисионерска, кучешка, ездаческа.

40. Защо има седмици, в които ми се прави секс непрекъснато, и други, в които не се сещам?
О, за всичко са отговорни тези кучки, хормоните. По време на овулация се чувствате като сексбогиня, нали? Нормално е. Докато при цикъл желанието спада. Обяснете го и на пратньора си. Ако е пич, ще бъде методичен и ще се преценява.

41. Възможен ли е съвършеният секс?
Толкова е вероятен, колкото и съвършената връзка, колкото и съвършените хора. Всичко е в главата. Ако имате самочувствието и самоувереността, ще формулирате съвършения секс за себе си и ще го постигнете.

42. Нещо небрежно за фелациото?
Нищо небрежно за фелациото! Хубавите неща стават постепенно. Без зъби. С двете ръце. С еднообразно движение до края.

43. За какво ми е този лубрикант?
Дори 50-годишната аптекарка ви е подканяла няколко пъти да си купите лубрикант, само че вие „ не, та не!” Не подценявайте този дребен другар. При скорошно изследване над 70 % от дамите споделят, че го боготворят, тъй като е направил половия им живот по-прекрасен.

44. Срам ме е, че мастурбирам. Знам, че не е вярно, само че...
Така е, не е вярно. Има изписано доста по тематиката, само че главното е: при самозадоволяването вие научавате повече за своето тяло и в случай че имате задоволителна зрялост, ще знаете по какъв начин да предадете този опит на колегата си (сега или в бъдеще). Това сигурно ще окаже позитивно въздействие върху връзката ви.

45. Перверзно ли е да искаш да те вържат?
Не, няма нищо перверзно в смисъла на срамно. Това е подсъзнателното предпочитание да принадлежим някому. Ето ви и още една бърза рецепта за възпламеняване на пристрастеността – предложете му да си поиграете на „ 50 нюанса сиво”. Ще остане червен от наслаждение!

46. Има ли несъответственост в секса?
Има, само че това да не ви плаши. Понякога дамата е „ прекомерно широка”, а пенисът на мъжа „ прекомерно тесен”, само че това не трябва да комплексира нито един от двамата. По-скоро може да е мотив да намерите къде-къде по-интересни способи да задоволите другия.

47. Защо той обича да ми смуче пръстите на краката?
Най-вероятно тъй като на самия него това би му доставило наслаждение. Или тъй като се е интересувал задоволително, че да знае, че по крачетата ни порастват куп ерогенни зони.

48. Сметана и шоколад по тялото ми – добра ли е концепцията?
Ами не, не е. И в Холивуд още се вършат, че не го знаят. Бактериите във вагината се развиват вълшебен в сладка среда, тъй че забравете десерта на масата, в случай че не желаете среща с гинеколога си.

49. Импотентността основно на душевен проблеми ли се дължи?
Не, и по-добре не поемайте тази виновност. Част от аргументите могат да бъдат органични: проблеми с простатата, понижаване на тестостерона. Има, несъмнено, и психически аргументи: боязън, безпокойствие, липса на непосредственост.

50. Какво в последна сметка желаят мъжете в леглото?
Копнеж, деликатност, внимание, шерване и положителни свирки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР