1. Сутиени Един от най-бързите начини да съсипете любимия си

...
1. Сутиени Един от най-бързите начини да съсипете любимия си
Коментари Харесай

Дрехите които задължително трябва да държите далеч от сушилнята

1. Сутиени

Един от най-бързите способи да съсипете обичания си сутиен, е като го пъхнете в сушилнята, тъй като грубото придвижване на машината може да накара тъканта му да се разтегне.

2. Шифон

Шифонът е единствено за химическо почистване и е най-добре да оставите почистването на този материал на експертите, с цел да не развалите обичаните си облекла.



3. Чорапогащи

В сушилнята чорапогащите освен ще се трансфорат в заплетена топка, само че и топлината от машината може да докара до стесняване.

4. Изкуствена кожа

Изкуствената кожа може да се разтопи от горещото в сушилнята, тъй че не забравяйте да прочетете етикета, преди да я пъхнете вътре.

5. Бански костюми

Ако желаете да запазите същинската форма на банския си костюм, оставете дрехата да изсъхне на въздух, в противоположен случай ще бъде съществено разтегната и усукана.

6. Велур
5 съвета, които би трябвало да вземете под внимание, преди да си купите сушилня
Покупката на сушилня за облекла е една от най-хубавите вложения, които можем да създадем. Сушилнята освен икономисва нашето време, само че и...
Прочети повече
Велурът не би трябвало да припарва до пералня или сушилня, тъй като двете машини ще съсипят безусловно всичко от него - от цвета, до текстурата.

7. Маратонки за тичане

Топлината на машината може да докара до стесняване на гумата в обувката, а това ще нарани съществено краката ви, изключително в случай че употребявате обувките за тренировки.

8. Дантела

Ако непрестанно сушите дантелените си облекла, те несъмнено ще изгубят формата си с времето.
Каква сушилня да си купите, с цел да може облеклата ви да са изцяло сухи
Сушилнята може да бъде от огромна изгода, изключително зимата и в случай че в семейството ви има деца, които се цапат или имат потребност от сухи облекла,...
Прочети повече


9. Коприна

Коприната е първокласна материя, с която би трябвало да се работи извънредно деликатно и е най-добре постоянно да съхнат на равни повърности. 

10. Кадифе

За да запазите вашите чувството за мекост на вашите кадифени облекла не използвайте сушилнята, а просто ги оставете на масата и оставете да изсъхнат естествено.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР