1. Щастливият Най-приятният тип от групата е Щастливият пияница: весели

...
1. Щастливият Най-приятният тип от групата е Щастливият пияница: весели
Коментари Харесай

Всички Ги Познаваме! Ето Ги Вечните Типове Пияници!

1. Щастливият

Най-приятният вид от групата е Щастливият алкохолик: радостни са, изпълнени с сила те са в центъра на купона. Единствените хора, които може да не харесват този вид купонджии са трезвените - на тях ще им се сторят извънредно досадни. Как може да се справите с тях - преструвайте се, че сте толкоз щастливи, колкото са и те, и след това намерете приятелите си.

2. Тъжният

Алкохолът въздейства доста друго върху консумиращите. Сред най-популярните е потискащият резултат - основен за вида Тъжен алкохолик. Те в никакъв случай не са приятни както за себеподобни, по този начин и за всеки различен към тях. Независимо от повода за тяхната горест, в композиция с алкохол се стига до депресивно положение. Как може да се справите с тях - общото взето бъдете отзивчиви, до момента в който не намерите някой различен, който да ги утешава.

3. Безразсъдният

Човекът, който пие няколко напитки и взема решение, че е супергерой - постоянно стартират всевъзможни дивотии. Хвърлят бутилки, скачат неконтролируемо или вършат нещо толкоз неуместно, от което даже непряк наблюдаващ би изпитал позор. Как да се оправим с тях - вземете му " инструментите ". Може отчасти да ви провали вечерта, само че сигурно е по-добре Безразсъдният алкохолик да бъде спрян в точния момент, в сравнение с да се стигне до рискови обстановки в незабавното или районното.

4. Философът

Знаете този вид купонджии: часове след старта на празненството, Философският алкохолик към този момент запалено разисква безконечните екзистенциални въпроси - какъв е смисълът на живота, съществува ли Бог, какво е обич и други. Как да се оправим с тях - преструвайте се, че сте прекомерно глупави или пияни, с цел да разисквате каквито и да е тематики с тях.

5. Мръсният

Мръсният алкохолик или познатите мъже или дами, които стават доста занемарени и " евтини " след няколко чашки. Те са познати с плашещите и продължителни опити да съблазнят срещуположния пол, макар явна опозиция. Как да се оправим с тях - в случай че сте притиснати от Мръсен алкохолик, може да повикате другар на помощ или да им предложите да донесете още едно пиво от бара и по този начин да се измъкнете.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР