1. Разчитате само на купената коледна украса Никой не е

...
1. Разчитате само на купената коледна украса Никой не е
Коментари Харесай

4-те грешки, които правим, докато украсяваме дома за коледа

1. Разчитате единствено на купената коледна декорация

Никой не е срещу гирляндите, лампичките и топките, само че резултата ще е доста по-уютен и добър, в случай че добавите нещо и от себе си или даже нещо натурално: Някоя шишарка или елхови клончета.


За шанс и благополучие – ето по какъв начин да украсите дома си за Коледа
Натъпи моментът да стартираме с подготовката за едни от най-светлите празници. Вълнението при украсяването на елхата да вземем за пример постоянно е го...

2. Придържате се единствено към алено и зелено

Това са обичаните коледни цветове несъмнено, само че можете да добавите и доста други и отново да наподобява коледно и празнично. Сребристо и златисто, както и доста синьо, бяло, даже и лилаво.

3. Украсявате по учебник

Не е нужно всичко да наподобява по този начин, както по филимите или празничните украси в интернет. Можете да деянията колкото желаете креативност и да промените местата както на другата декорация, по този начин и типа им и материалите, от които са направени.
Какви неточности позволяваме всяка година при украсяването за КОЛЕДА?
Колко огромна да е елхата - Колкото и да ни харесват огромните елхи по коледните филми, това е малко рисковано. Голяма елха в дребна стая...



4. Забравяте за коледните аромати

Един комфортен и хубав дом, постоянно е съпроводен с доста топли аромати. Те се запечатват в съзнанието най-вече и постоянно аромата остава прекрасен спомен, който в различен миг ще ни връща към хубавата коледа. Можете да печете курабии и сладкиши, само че в случай че това не ви е по-вкуса, постоянно можете да употребявате ароматизиращи пръчици или свещи, с мирис на канела и бисквитки. Портокалите, мандарините и боровите иглички, са класика в ароматизирането по коледа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР