1 ранен при възможна експлозия в завод за боя Sherwin-Williams в Тексас

...
Най-малко един фабричен работник е бил ранен при пожар, избухнал
Коментари Харесай

Най-малко един фабричен работник е бил ранен при пожар, избухнал в завод за производство и преработка на бои Sherwin-Williams в предградието на Далас Гарланд, Тексас, съобщиха служители на пожарната.

Пожарникарите са получили обаждане за възможни експлозии в завода в 1:21 ч. сутринта в понеделник, според служител за обществена информация на Garland Fire Department. Когато пожарната пристигнала, фабриката горяла.

Нивото на пожарната аларма по-късно беше подобрено, за да се насочат повече ресурси към гасенето, според отдела. Огънят вече не гори.

Жителите на около миля от тях съобщават, че са чули силни шумове, които може да са били свързани с експлозии, според пожарната.

Пострадалият работник сам е откаран в болница.

Причината за пожара не е установена и отделът каза, че макар разследването да не е започнало, ще продължи да наблюдава местопроизшествието поради химикалите във фабриката.

По-ранна публикация в социалните медии от противопожарната служба отбеляза тежки затворени пътища поради инцидента.

„Множество пътища в и около местоположението са ЗАТВОРЕНИ“, се казва в публикацията. „Моля, намерете алтернативни маршрути и очаквайте големи закъснения.“

Жителите на около миля от тях съобщават, че са чули силни шумове, които може да са били свързани с потенциални експлозии, според пожарната.

Sherwin-Williams не отговори веднага на искане за коментар.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР