1. Рак - толкова добри, че дори ни трябва нова

...
1. Рак - толкова добри, че дори ни трябва нова
Коментари Харесай

3-те зодии със златни сърца

1. Рак - толкоз положителни, че даже ни би трябвало нова дума с цел да го опишем. Те постоянно биха подали ръка на околните си. Определено те са хората, които биха помогнали в безусловно всеки един миг. С лека ръка биха пренебрегнали своите лични проблеми, с цел да решат тези на околните си хора. Представителите на тази зодия постоянно ще бъдат до вас, когато имате потребност. Не биха оставили другар или непосредствен човек самичък в неволя, незабавно се притичат на помощ. Те са извънредно доброжелателни и грижовни. Ако имате представител на този зодиакален знак в живота си, то вие сте същински щастливци.
2. Стрелец - едни същински оптимисти, които в никакъв случай не губят вяра. Те постоянно гледат от ведрата страна на нещата и имат вяра, че положителното рано или късно ще победи. Успяват да завоюват доверието на близките, които несъмнено се допитват до Стрелците доста постоянно, изключително когато имат проблем. Стрелците също постоянно биха помогнали и не биха ви оставили сами в тежък за вас миг. Те са едни същински положителни хора и би трябвало да ги пазите.
3. Водолей – в случай че сте другар на Водолей, би трябвало да сте същински щастливи. Тези хора вършат всичко за приятелите си. Ако сте техен другар, знайте, че постоянно има на кого да разчитате в сложен миг. Водолеят освен ще ви успокои, само че и ще се погрижи казусът да бъде решен неотложно. Щастието на приятелите им е топ приоритет за тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР