1. ПРАВИШ ВСИЧКО САМА И ИЗБЯГВАШ ДА МУ ТЕЖИШ! Правилно:

...
1. ПРАВИШ ВСИЧКО САМА И ИЗБЯГВАШ ДА МУ ТЕЖИШ! Правилно:
Коментари Харесай

Кобилкина Отсече: Това Са 5-Те Неща, Които Всички Мъже Мразят От Душа!

1. ПРАВИШ ВСИЧКО САМА И ИЗБЯГВАШ ДА МУ ТЕЖИШ!

Правилно: Естествено е да тежиш на своя мъж – той за това те взема. Мъжете имат потребност да вършат подвизи, само че ти би трябвало да си уверена, че заслужаваш тези подвизи.

2. ПРЕВРЪЩАШ съдебна експертиза В РАБОТЕН КОН И СИ ПОСТОЯННО ИЗМОРЕНА И ИЗТОЩЕНА.

Правилно: Мъжете имат потребност от твоята сила, и в случай че ти си се трансформирала в кон, не очаквай, че той ще се държи с теб като жена. Спри, почини си малко, погледни през прозореца, направи няколко кръгчета с ханша, отпусни тялото си, дишай в долната част на коремчето. Позволи си да усетиш какво е да бъдеш жена.

3. НЕ МУ КАЗВАШ ЗА СВОИТЕ ЖЕЛАНИЯ И КОПНЕЖИ. ОЧАКВАШ ТОЙ ДА Е ЯСНОВИДЕЦ И САМ ДА ГИ РАЗГАДАЕ. АКО НЕ УСПЕЕ, съдебна експертиза ПРАВИШ НА ОБИДЕНО МОМИЧЕ И ПОДРОБНО МУ ОБЯСНЯВАШ КАК ТОЙ НИЩО НЕ РАЗБИРА. ТАКА ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ съдебна експертиза ЧУВСТВА НЕПЪЛНОЦЕНЕН С ТЕБ И ЩЕ ПОТЪРСИ ПО-ЩАСТЛИВА ЖЕНА, КОЯТО УМЕЕ ДА МУ СПОДЕЛЯ СВОИТЕ ЧУВСТВА И ЕМОЦИИ.

Правилно: Разкажи му за твоите стремежи благо, нежно и съответно. Мъжът е благополучен, когато ти си щастлива, само че би трябвало да направиш нещо, с цел да го дариш с благополучие.

4. ОБИЖДАШ Гражданско отделение И МУ ПОВТАРЯШ, ЧЕ НЕ СТАВА ЗА НИЩО. КАЗВАШ ТОВА НЕ САМО НА НЕГО, НО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. НЕКА ДА ЗНАЯТ КАКЪВ ГЕРОЙ СИ ТИ И КАК съдебна експертиза МЪЧИШ С ТОЗИ ГЛУПАК.

Правилно: Намери на какво да му се възхитиш с цялото си сърце. Той желае да бъде твоят воин. Да, може би той не е идеален, само че въпреки всичко се старае. От теб се желае единствено да го окуражиш.

5. ПОКАЗВАШ, ЧЕ НИКОГА НИЩО НЕ ТИ Е ДОСТАТЪЧНО. НЕВЪЗМОЖНА СИ ЗА ЗАДОВОЛЯВАНЕ. СЪЗДАВАШ МУ КОМПЛЕКСИ, ЗА ДА СИ СИГУРНА, ЧЕ ТОЙ ЗНАЕ ТОВА.

Правилно: Престани да бъдеш дете и порасни! Само дребните деца се наскърбяват. Ти би трябвало да поемеш отговорност за личните си избори “, разкри Наталия Кобилкина.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР