1. Поставете вряща вода с добавки на котлонаСложете вода в

...
1. Поставете вряща вода с добавки на котлонаСложете вода в
Коментари Харесай

Как да освежите въздуха в дома си

1. Поставете вряща вода с добавки на котлона
Сложете вода в съд на котлона и я оставете да заври. Добавете обелки от цитрусови плодове и билки, като лавандула или мента. Топлината ще подкрепи да се извлече сладкия мирис в цялата ви къща - елементарен трик, който ще помогне дома ви да мирише божествено.

2. Буркани с мирис
Поставете изсушени цитрусови плодове, каналени пръчици и сушени ябълки , билки и разнообразни съставки по ваш усет в буркан и затворете. Така, когато имате потребност може да отворите и залеете с гореща вода за мигновено възстановяване на въздуха в дома ви. Също по този начин, такива буркани са страхотни за дарове – те ще оказват помощ на всеки дом да ухае прелестно.

3. Използвайте дифузер за стая . Закупете си първокласен дифузер за етерични масла, прибавете няколко капки масло от лимон или лавандула и освежете помощенията за минути.

4. Проверявайте постоянно мивката си.

Застоял въздух? Първо проверете мивката. Използвайте малко късче сапун с аромат на лимон на място, пуснете в мивката и пуснете водата. Ако миризмата се резервира, изсипете 1/2 чаша сода за самун, до момента в който теча топла вода.

5. Използвайте ароматни свещи
Свещите са метод да накарате дома си да мирише прелестно. Поставете ароматни свещи в дрешник без да ги запалвате, по този начин тъканите ще поемат аромата. Палете ароматни свещи във всяка друга стая в дома си – обезпечено ще освежите и ароматизирате въздуха.

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР