1. Подгответе кожата си Може би една от най-важните стъпки

...
1. Подгответе кожата си Може би една от най-важните стъпки
Коментари Харесай

Как да запазим грима си непокътнат по време на парти

1. Подгответе кожата си
Може би една от най-важните стъпки за дългогодишен грим е подготовката на кожата. Това включва както ексфолиране, по този начин и хидратиране. Ексфолирането ще помогне на лицето да бъде свежо и чисто. Също по този начин стопира грима ви да не се лющи с остатъчните мъртви кожни кафези.
Хидратирането на кожата ви ще даде на грима ви чиста основа, за която да се придържа, а също по този начин ще помогне да се избегнат фините линии и гънки, които прозират.
2. Използвайте основа
Основата ще уплътни овлажнителя и ще обезпечи гладка повърхнина. Основите, които имат лепкава текстура при нанасяне, са чудесни за дългогодишен грим, защото дават на основата ви нещо, за което да се придържа.
Грундирането на клепачите също ще значи, че сенките ви ще изтраят по-дълго и няма да се съберат. Просто използвайте коректор и пудра, преди да нанесете сенките.
 Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае Триковете за хубост, които всяка жена би трябвало да знае
Що се отнася до нанасянето на грим, може да ни липсват артикули, може да имаме недостатъци, които е съвсем невероятно да се маскират, червил...
3. Изберете вярната формула на основата
Тази стъпка в действителност е основна за дългогодишен грим! Силно основа на маслена основа ще се разтече от лицето ви.
Бих предложил да изберете матова основа, защото те нормално са по-трайни.
4. Комплект с пудра
Друга основна съставна част в дълготрайния грим е фиксирането му с пудра. Това ще спре вашите течни артикули да се движат и да се плъзгат по лицето ви! Тя също по този начин разрешава малко повече покритие, в случай че това е типът, който харесвате.
 Спрете да се гримирате всеки ден! Вижте какви вреди нанасяте на кожата Спрете да се гримирате всеки ден! Вижте какви вреди нанасяте на кожата
Не за първи път се приказва за вредата от грима и козметиката като цяло. Много хора се вземат решение на пълностоен грим единствено в дните с значими съ...
Дълготрайният грим е една от аргументите, заради които хората избират да " фиксират ". Мястото, където нанасяте полупрозрачна пудра е под очите, върху челото, носа и брадичката си, с цел да сте сигурни, че гримът ви няма да мръдне от самото начало или няма да се окисли.
5. Използвайте водоустойчиви артикули
Сега това е превъзходен дребен трик за дългогодишен грим: водоустойчивите артикули.
Те са чудесни за горещите дни или в случай че имате мазна кожа, защото формулата може да се бори с омазняването. Водоустойчивите артикули са дефинирани да устоят на вода, тъй че, несъмнено, те имат силата да устоят дълго време. Водоустойчивата серпантина и очна линия несъмнено също няма да помръднат.
6. По-малко артикул е повече
 Какъв грим ти подхожда съгласно зодията? Какъв грим ти подхожда съгласно зодията?
А... какво би станало, в случай че послушаме звездите? Сега ще ви поканим този път да потърсите препоръки от небесните тела. Запознахме се с прогн...
Може да мислите, че не е истина, само че по-малкото е повече. Вероятно въпреки всичко сте си помислили, че колкото повече грим сложите, толкоз по-траен ще бъде. Това не е по този начин.
Нанасянето на вашия грим на леки пластове в действителност ще му разреши да издържи по-дълго. Освен това ще остави по-естествено изглеждащ свършек.
7. Използвайте спрей за свършек
Очевидно е, че желаете да се сдобиете с добър спрей за свършек, който освен ще направи грима ви да наподобява безупречно, само че ще го фиксира крепко.
Когато нанасяте спрея, просто направете няколко пръскания и оставете да изсъхне. Не докосвайте лицето си, до момента в който е мокро.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР