1. Поддържайте добри отношения с близките си и ценете топлината,

...
1. Поддържайте добри отношения с близките си и ценете топлината,
Коментари Харесай

6 безценни съвета, за да живеете в хармония и здраве

1. Поддържайте положителни връзки с околните си и ценете топлината, което фамилията ви дава – то е незаменимо!
2. Не овеществявайте вашите мемоари, съхранявайте ги в текстови тип като файлове със фотоси. Помнете, спомените не се обезценяват и не би трябвало да бъдат изгубени, с цел да се запази родовата памет за вашите деца и внуци!
3. Бъдете доброжелателни към близките и съпричастни към проблемите им. Помагайте постоянно, когато можете и то – от все сърце, без да очаквате нещо особено в подмяна! Тогава ще се почувствате щастливи!
4. Радвайте се на това, което сте постигнали с труд и умеене и което имате. Но не забравяйте, че щастието не се мери с пари. Дори и най-богатите могат да бъдат по-малко щастливи от вас!
5. Поставете си реалистични цели в живота – преди всичко да създадете щастливо семейство с деца; да съумеете в кариерата си, да спестите пари, с цел да имате личен дом и да задоволявате своето „ занимание “. Не губете време в преследването на тези цели, тъй като „ животът е къс “, а „ интензивният “ ви живот – още по-кратък! Във тази връзка бъдете любознателни, само че и любопитни. Не се опасявайте да се отдадете на „ завършения “. Поемете риска за това – коства си! Защото след това ще си казвате – „ за какво не се осмелих да извърша това или онова… “  Затова пътувайте, постоянно, когато ви се отдава случай – визитата на разнообразни места има благоприятен резултат!
6. Не се сравнявайте с другите – вие сте това, което сте – персона със своите желания, стремежи, знания и умения! Не мислете, какво усещане ще оставите у другите – те не постоянно са доброжелателни към вас! Затова подбирайте приятелите си по този начин, че да ви бъдат за образец и се срещайте редово с тях.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР