1. Пиете за да сте по-готин Повечето срамежливи мъже успяват да

...
1. Пиете за да сте по-готин
Повечето срамежливи мъже успяват да
Коментари Харесай

Отвори Си Очите! Ето Как Да Си Сигурен, Че Вече Си Станал Абсолютен Пияница!

1. Пиете с цел да сте по-готин
Повечето срамежливи мъже съумяват да се освободят от задръжките откакто пийнат няколко напитки и точно по тази причина пият – с цел да са по-готини. Последиците обаче постоянно са неприятни – те поемат рискови решения, излагат се, вършат произшествия, сбиват се, попадат в неприятни обстановки и така нататък Ако неприятните събития след приложимост на алкохол зачестят в живота ви, просто би трябвало да спрете спиртните питиета.

2. Напивате се всеки уикенд
Дори да не пиете всяка делнична вечер, в случай че не пропускате уикенд (петък и събота вечер) без алкохолен запой, то би трябвало да имате едно мислено. Изследванията демонстрират, че над седем алкохолни питиета на седмица към този момент работят зле на здравето и могат да покачат трайно кръвното ви налягане.

3. Имате бели петна в паметта
Алкохолът визира хората по друг метод, според от техните гени и метода, по който тялото им всмуква спиртните питиета в кръвта. И въпреки всичко, откривателите допускат, че прекомерната консумация на алкохол пречи и даже нарушава паметта. Това значи, че в случай че " забравите " елементи от предходната нощ, след пир с другари, може би пиете прекалено много.

4. Питиетата просто ви изкушават
Има хора, които сякаш отиват на заведение, с цел да изпият едно-две напитки, а до момента в който се усетят, са пресушили четири. Когато се замислят за това те са сюрпризирани, само че явно не могат да си сложат граници. Много заболявания като диабет и сърдечни болести се развиват последователно, поради прекаляването с алкохола. Ето за какво би трябвало да помислите върху вашите привички за пиянство. Явно би трябвало да се контролирате повече.

5. Пиете, с цел да забравите проблемите
Много елементарни, фамилни хора пият алкохол вечер, с цел да провиснал напрежението, да не помнят проблемите и отговорностите. Ако обаче те всяка заран се разсънват с махмурлук от предната вечер и като цяло нямат тонус и не са задоволително енергични и производителни, те наложително би трябвало да преустановят потреблението на спиртни питиета без мотив.

6. Близките ви са обезпокоени за вас
Ако вашето семейство, другари или сътрудници ви загатват, че прекалявате с алкохола и наподобяват обезпокоени за вас, може би имат причина. Първата стъпка е да си признаете казуса, а не да бягате от отговорност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР