1. Отказват да поискат помощ Девите са изключително независими. И самодостатъчни. Те

...
1. Отказват да поискат помощ
Девите са изключително независими.
И самодостатъчни. Те
Коментари Харесай

Защо жените от зодия Дева сами вгорчават живота си

1. Отказват да изискат помощ

Девите са извънредно самостоятелни.
И самодостатъчни. Те имат вяра, че, да поискаш помощ значи да покажеш уязвимост. И не схващат, че е тъкмо противоположното. Че това в действителност е демонстрация на храброст - храброст да заявиш, че и ти си просто човек, като всички останали. Вместо да протегнат ръка за помощ обаче, те стискат зъби и се борят сизифовски с проблемите пред себе си. А в случай че някой им предложи поддръжката си, по-вероятно е да се разсърдят, в сравнение с да я одобряват - ще си кажат, че очевидно наподобяват неспособни да се оправят със обстановката, щом някой е решил да им се притече на помощ.
Затова нашият съвет е:

Не се опитвайте да се вършиме на свръхчовеци, тъй като не сте. Нито сте шесторъкият Шива. Разберете, че не е нужно (нито е възможно) да се справяте с всичко сами. Научете се да желаете помощ. В последна сметка, нали по тази причина са приятелите?

2. Не признават грешките си

В подтекста на казаното нагоре, Девите са зодията, която най-трудно от всички приема, че също бърка. Абсолютни перфекционисти, те просто отхвърлят да позволен, че е допустимо да не вземат най-хубавото решение, че е допустимо да не подхващат най-правилното деяние. А това се случва. На всички. Дори и на Девите. Но когато се случи на тях,... вместо да одобряват урока и да не престават напред, те вършат всичко допустимо да убедят себе си и хората към себе си, че в действителност не са сбъркали, че са очаквали тъкмо това развиване, че са желали тъкмо този резултат. А това, най-малкото, уморява.

Затова нашият съвет е:

Не се отричайте от грешките си - точно посредством тях израстване. Не се опитвайте да ги прикривате, да ги завоалирате. Приемете ги, прегърнете ги. Разберете, че точно те ви оказват помощ да опознаете силата си, вярванията си, себе си. Te ви оказват помощ да видите по-ясно пътя си...

3. Премислят, възнамеряват, провеждат...

Зодия Дева е може би зодията, която най-вече от всички се пробва да планува всяко нещо в живота си - от дребното до огромното. И макар че това, на процедура, граничи с невъзможното, Девите не се отхвърлят. Напротив. Само се окуражават повече. Те имат голяма потребност да усещат, че управляват и направляват живота си и събитията в него. Това гълтам времето и силата им и в последна сметка се отразя отрицателно на увереността им.

Затова, нашият съвет е:

Вместо да давате всичко от себе си, с цел да планирате това, което не може да бъде планувано, отпуснете се и просто влагайте напъните в това да се справяте по най-хубавия метод с изненадите на живота. Защото точно това значи да живеете!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР